“Alhamdulillah, Jen4zzah Anak Saya Selamat Dikebumikan Jam 2.00 Pagi Tadi “ – Fauziah Nawi Dedah Whatsapp Terakhir Dengan Anak Tersayang Buat Ramai Sebaak

Baru sebentar saja tadi kita mendapat khabar berita, pelakon tersohor Fauziah Nawi telah mengumumkan bahawa jen44zah anak lelakinya Pitt Haniff telah ditemui.

Terbaru, Fauziah telah mendedahkan pesanan ringkas ‘terakhir’ daripada arw4h anaknya.

“Assalamualaikum, just got up for Magrib”

Sumber: Fauziah Nawi

Jen4zah Pitt Hanif Selamat Dikebum1kan Jam 2.00 Pagi Tadi

KUALA LUMPUR: Jenazah pengarah filem Pitt Haniff selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam AU2, Taman Keramat, Kuala Lumpur sekitar jam 2 pagi tadi.

Allahyarham yang nama sebenarnya Mohd Firdaus Mohammad Haniff, 43, sebelum itu dibawa dari Hospital Kuala Lipis sekitar jam 10.30 malam dan tiba di Kuala Lumpur dua jam kemudian.

Jenazah Allahyarham yang juga anak kepada pelakon Fauziah Nawi kemudian dibawa ke rumah ibunya di Taman Melati sebelum dikebumikan.

Jenazah Pitt Haniff selamat dikebumi

Jenazah pengarah filem Pitt Haniff selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam AU2, Taman Keramat, Kuala Lumpur sekitar jam 2 pagi tadi. -Astro AWANI/Shahir Omar

Jenazah pengarah filem Pitt Haniff selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam AU2, Taman Keramat, Kuala Lumpur sekitar jam 2 pagi tadi.

Jenazah pengarah filem Pitt Haniff selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam AU2, Taman Keramat, Kuala Lumpur sekitar jam 2 pagi tadi.

Balu Farah Ahmad bersama anak bongsu menabur bunga mawar di pusara Allahyarham.

Balu Farah Ahmad bersama anak bongsu menabur bunga mawar di pusara Allahyarham.

Selain keluarga, lebih 500 hadirin terdiri daripada saudara-mara, kru produksi, rakan artis dan penduduk hadir bagi memberikan penghormatan terakhir kepada pengarah filem ‘Coast Guard” itu.

Antara selebriti yang hadir termasuk Sharifah Amani, Datuk Rosyam Nor, Fasha Sandha, Remy Ishak dan Khir Rahman, Mustapha Kamal dan isteri Susan Manen, Fizz Fairuz, Beto Kusyairy dan Aziz M. Osman.

Ibu Allahyarham, Fauziah Nawi.

Ibu Allahyarham, Fauziah Nawi.

Pada Sabtu lalu, Allahyarham dilaporkan hilang di Sungai Jelai, Kg Mela, Kuala Lipis Pahang, apabila bot fiber yang dinaiki bersama seorang rakannya ketika memancing, terbalik selepas berlanggar dengan tiang jambatan Gemunchur.

Jenazah Allahyarham ditemui terapung oleh pasukan penyelamat kira-kira 500 meter dari lokasi kejadian pada jam 4.25 petang Ahad.

SUMBER

Be the first to comment on "“Alhamdulillah, Jen4zzah Anak Saya Selamat Dikebumikan Jam 2.00 Pagi Tadi “ – Fauziah Nawi Dedah Whatsapp Terakhir Dengan Anak Tersayang Buat Ramai Sebaak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*