“Perghh Gil4 Arghh! Langsung Takde Beza Dulu Dan Sekarang”- Imbas Foto Zaman Remaja, Kecantikkan Zahirah Macwilson Mendapat Pujian Ramai

Pelakon Zahirah Macwilson menarik perhatian peminat selepas memuat naik foto ketika zaman remaja.

Mengimbas kembali momen foto tersebut, Zahirah mengakui merindui saat indah bersama rakan-rakan lamanya sewaktu bersekolah di luar negara.

“Mengimbas kembali foto ketika saya berusia 16-18 tahun. Parti prom, sekolah menengah, impian remaja dan sambutan hari jadi. Rindu momen ini!

“Dari umur 2 tahun Ira dah pindah duduk dekat Sheffield, England. Umur 12 pindah pula ke Perth, Australia. Now i’m back working in KL. Haha what a journey. Next year 💍👰🏻 hehe. I think my high school has a reunion next year! #Memories,” tulisnya.

View this post on Instagram

Missing home! Nak cuti jap lah 😛 Jom @aimanhakimridza ? Bbq pool party 🎉 🥳

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Menerusi ruangan komen, rata-rata pengikutnya memberikan pujian kerana terpegun dengan kecantikan pelakon itu.

“Memang cantik dari kecik, high school pun dah macam model. Bertuahnya Aiman. Perfect together mesti majlis kahwin nanti cantik sangat-sangat,” komen @ haisya___

“Awak memang cantik dari dulu lagi ye, Ira kalau saya dulu memang comot je,” tulis @nurafnyda

“Gil4aa tak ada beza langsung hahahaha,” coret @afieragoes

View this post on Instagram

Long time no selpee 🤳🏻

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Terdahulu, Zahirah dan aktor Aiman Hakim mendedahkan telah mengikat tali pertunangan pada Jun lalu selepas pasangan ini berkongsi gambar majlis yang berlangsung di akaun media sosial masing-masing.

View this post on Instagram

Caption pls..

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "“Perghh Gil4 Arghh! Langsung Takde Beza Dulu Dan Sekarang”- Imbas Foto Zaman Remaja, Kecantikkan Zahirah Macwilson Mendapat Pujian Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*