viral di media sosial satu video yang menunjukkan seorang ‘B4pukk’ masuk ke pejabat Menteri Belia dan Sukan kita, YB Syed Saddiq Buka Mulut,Dan Ini Komen Padu Beliau,Rupa Rupanya

Baru-baru ni, viral di media sosial satu video yang menunjukkan seorang ‘perempuan’ masuk ke pejabat Menteri Belia dan Sukan kita, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman.

Tidak pasti siapakah ‘perempuan’ itu dan apakah tujuannya di sana, ramai di kalangan netizen mengandaikan individu tersebut sebenarnya bukan perempuan namun seorang transg3nder. Eh??

Berikut antara bukti kononnya wanita tu seorang ‘p0ndan’. Gambar kad driving licence yang tersebar di media sosial.

“Saya dimaklumkan dia ada anak dua orang” – Syed Saddiq

Pantas menjawab gosip netizen, Syed Saddiq hari ini memberi penjelasannya berhubung f1tnah dan t0hmahan tersebut yang bukan saja terkena pada dirinya, namun wanita di dalam video tular tersebut.

Menurut Astro AWANI, Saddiq dengan tegas nafi melantik pembantu mahupun setiausaha sulit daripada golongan transg3nder.

Tambahnya lagi, individu yang menemuinya tempoh hari itu merupakan wanita sejati dan sudah pun mempunyai 2 orang anak.

“Saya dengar berita tular bahawa dia datang jumpa saya dikatakan transg3nder sampai mereka (netizen) guna perkataan p0ndan.

“Lepas itu saya terus semak dan dia datang secara berkumpulan, saya dimaklumkan bahawa dia ada anak dua orang, anak kandung,” katanya.

Cleopatra akui seorang ‘single mummy’, kacukan Belanda-Cina

Dalam pada itu, wanita yang dikenali dengan nama Cleopatra ini juga menerusi Instagramnya mengakui bahawa dia seorang ibu tunggal yang memilik dua cahaya mata.

View this post on Instagram

Single Mummy with 2 beautiful babies. End the fiasco.

A post shared by Cleopatra (@cleopatra_x3) on

Menerusi deskripsi bio di Instagramnya, Cleopatra mengakui dia berdarah campuran Belanda-Cina dan terlibat dalam bisnes serta politik.

https://www.instagram.com/p/B3gxm_xp8vK/?igshid=icgxt9e7awo5

View this post on Instagram

🥀

A post shared by Cleopatra (@cleopatra_x3) on

Sabarlah YB… macam-macam dugaan dan f1tnah ye sekarang.

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment on "viral di media sosial satu video yang menunjukkan seorang ‘B4pukk’ masuk ke pejabat Menteri Belia dan Sukan kita, YB Syed Saddiq Buka Mulut,Dan Ini Komen Padu Beliau,Rupa Rupanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*