[FOTO] Sekitar Majlis Merisik Elly Mazlein, Berseri-Seri Bakal Pengantin!

Setelah beberapa tahun bersendiri, penyanyi dan pelakon Elly Mazlein semalam mengesahkan dirinya dirisik keluarga teman lelaki dalam majlis kecil-kecilan. Majlis merisik yang dihadiri keluarga kedua-dua belah pihak ini untuk memberi ruang mengenali dengan lebih dekat.

Menerusi Instagram, Elly Mazlein atau lebih dikenali sebagai Kak Lina memuat naik beberapa keping foto sekitar majlis. Berseri-seri!

Seri bakal pengantin

View this post on Instagram

Izinkan aku merasa detik ini❤💍 . Dlm memenuhi Impian majlis merisik kami sekeluarga, dlm masa yg sama ada juge pihak yg sedang mencari rezki & sedang mendaki utk mencipta nama serta melebarkan sayap dlm bidang masing2 . Dengan adanya majlis,Sudah pasti ada kaitan dgn para peniaga.. dgn erti kata lain, setiap majlis pasti ada juge rezki org lain . Jutaan terima kasih buat team #MerisikCintaAzlanElly diatas kerjasama ini ❤ . Semoga Impian kita semua tercapai.. Doa saya buat kalian semoga terus berjaya dalam perniagaan anda ❤ ..Lebarkan sayapmu . 🌸MAJLIS MERISIK AZLAN DAN ELLY MAZLEIN🌸 . #MerisikCintaAzlanElly . 🌸 Catering 🌸 @mastarcatering.official . 🌸 Videographer 🌸 @picxelmotionfilms . 🌸 Photographer 🌸 @wvmphotography . 🌸 Henna 🌸 @hennabypuyep . 🌸 Bunga 🌸 @mad.about.bunga . 🌸 Pelamin 🌸 @answedding.events @firdausothmann . 🌸 Pakaian 🌸 @adam.r_lamaison . . 🌸 Sandwich -Breakfast 🌸 @myno1sandwich, . . 🌸 Cake 🌸 @madaboutcake_official . . 🌸 Chiavari chair 🌸 @shahalamwedding . . 🌸Pavlova🌸 @pavlovashahalam . . 🌸Emcee🌸 @naziah33 @answedding.events

A post shared by ELSefhia (@iamellymazlein) on

View this post on Instagram

Izinkan aku merasa detik ini❤💍 . Dlm memenuhi Impian majlis merisik kami sekeluarga, dlm masa yg sama ada juge pihak yg sedang mencari rezki & sedang mendaki utk mencipta nama serta melebarkan sayap dlm bidang masing2 . Dengan adanya majlis,Sudah pasti ada kaitan dgn para peniaga.. dgn erti kata lain, setiap majlis pasti ada juge rezki org lain . Jutaan terima kasih buat team #MerisikCintaAzlanElly diatas kerjasama ini ❤ . Semoga Impian kita semua tercapai.. Doa saya buat kalian semoga terus berjaya dalam perniagaan anda ❤ ..Lebarkan sayapmu . 🌸MAJLIS MERISIK AZLAN DAN ELLY MAZLEIN🌸 . #MerisikCintaAzlanElly . 🌸 Catering 🌸 @mastarcatering.official . 🌸 Videographer 🌸 @picxelmotionfilms . 🌸 Photographer 🌸 @wvmphotography . 🌸 Henna 🌸 @hennabypuyep . 🌸 Bunga 🌸 @mad.about.bunga . 🌸 Pelamin 🌸 @answedding.events @firdausothmann . 🌸 Pakaian 🌸 @adam.r_lamaison . 🌸 Sandwich -Breakfast 🌸 @myno1sandwich, . 🌸 Cake 🌸 @madaboutcake_official . 🌸 Chiavari chair 🌸 @shahalamwedding . 🌸Pavlova @pavlovashahalam

A post shared by ELSefhia (@iamellymazlein) on

Izinkan aku merasa detik ini. Dalam memenuhi impian majlis merisik kami sekeluarga, dalam masa yang sama ada juga pihak yang sedang mencari rezeki dan sedang mendaki untuk mencipta nama serta melebarkan sayap dalam bidang masing-masing. Dengan adanya majlis, sudah pasti ada kaitan dengan para peniaga. Dengan erti kata lain, setiap majlis pasti ada juga rezeki org lain. Jutaan terima kasih buat team #MerisikCintaAzlanElly diatas kerjasama ini. Semoga Impian kita semua tercapai.. Doa saya buat kalian semoga terus berjaya dalam perniagaan anda. Lebarkan sayapmu.

Menerusi Berita Harian, Elly Mazlein memberitahu acara merisik dilakukan lebih kepada adat. Terharu pertama kali merasai pengalaman ini, Elly berterima kasih kepada bakal suami dan keluarga kerana menerima dirinya seadanya. Malah, penyanyi Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan ini berasa sangat dihargai.

Belum bersedia berkongsi identiti bakal suami, Elly Mazlein berkata akan menjemput media dan rakan-rakan lain pada majlis pertunangan, majlis berinai yang berkonsepkan Cik Siti Wan Kemban, majlis akad nikah dan resepsi yang akan diberitahu kelak.

Sumber : Iamellymazlein

Be the first to comment on "[FOTO] Sekitar Majlis Merisik Elly Mazlein, Berseri-Seri Bakal Pengantin!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*