“Jangan Kerana Sesuap Nasi Awak Sanggup Bagi Headline Yang Menganiiaya Orang Lain..” – Siti Sarah KesaI

Baru-baru ini telah viral dimana Shuib ada komen di instagram Jihan. Dimana Shuib hanya bergurau dengan jihan sahaja.

Tampil serba merah, ia merupakan penampilan pertamanya di Gegar Vaganza 6, Ahad lalu.

“GV6 WEEK 1 Tema : Merah Makngah .#jihanglamsquids,” tulisnya.

View this post on Instagram

GV6 WEEK 1 Tema : Merah Makngah . #jihanglamsquids Management : @mylolentertainment MUA : @chomel_81 . Styled By : @yumimarina #yumipunya . Designer : @zaimizulkafli @zulia.zulkafli . 📷 : @badrulazhar_ #jihanhosting

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Dalam pada itu rakan pengacara, Shuib telah memberikan komen yang menghiburkan di entri tersebut.

“Klu aku tau ko akan cantik sebegini rupa,masa mgu pertama Rajalawak 3 aku dah mengorat kau,,tp maIangnya waktu tu kau membutakan mata aku @jihanmuse,” tulis Shuib di ruangan komen gambar tersebut,” tulis Shuib.

Menghiburkan apabila hos rancangan GegarVaganza itu turut memberikan respon terhadap komen yang diberikan oleh Shuib.

“@shuibsepahtu nasib baik aku tau ko akan kekal sebegitu,” baIas Jihan.

Bagaimanapun, gurauan itu telah dimanipulasikan tajuk artikel oleh saIah  satu media yang membuatkan Siti Sarah merasa kesaI.

 

 

“Kadang2 cara menulis biar ada sifat belas kasihan pada orang lain .. jangan kerana sesuap nasi awak sanggup bagi headline yg menganiiaya org lain .. kawan wartawan lain pun bayak yg pick up jugak story ni .. tapi semua faham Haedline yg bahya macam ni org tak pakai ! Lagi mereka berdua ni dah menikah dan dah ada anak! Jangan lah sebab penulisan awak ni keluarga orang kucar kcir!!! Apa niat awak tulis headline macam ni?? Awak memng suke ke klau org bercer@i berai? Puas ke hati awak ?? Suka ke tengok anak anak kecil tak de mak tak de bapak?? Puas hati awak!!😭😭😭😭 sila paham tak semua org baca artikel dalam!! Sedikit sebanyak org akan percaya pada tajuk.. yang berunsur fitn@h ini.. #jangankeranacukurbululimaminitkausangguptengokorangbercer@i” – Siti Sarah

Ramai juga netizen yang setuju dengan luahan Siti Sarah :

Ada juga yang turut terhibur dengan komen Shuib di ruangan komen ig isterinya itu.

Apa-apapun, semoga rumah tangga Siti Sarah bersam Shuib kekal bahagia dunia dan akhirat.

Sumber : IG Siti Sarah via Keramat Viral

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "“Jangan Kerana Sesuap Nasi Awak Sanggup Bagi Headline Yang Menganiiaya Orang Lain..” – Siti Sarah KesaI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*