“Aku Dah Tahu Kau Yang Buat” Terkena Buatan ORANG? – Peminat Bimbang Status Remy Ishak

Remy tidak mendedahkan status memberi amaran itu ditujukan kepada siapa.

Foto Sekadar Hiasan

TINDAKAN Remy Ishak memuat naik status memberi am4ran kepada seseorang di Instastory pada Khamis meningg4lkan tanda tanya dalam kalangan netizen.

Beberapa orang peminat menghantar paparan skrin status tersebut kepada mStar dengan meluahkan kebimbangan terhadap aktor tersebut.

Menerusi status tersebut, Remy, 37, menegaskan dia akan mengambil t1ndakan terhadap seseorang jika ada perkara burvk yang berlaku terhadap keluarganya akib4t perbuatan s1h1r.

“Aku dah tahu semua benda yang kau dah buat. Sekiranya ada perkara yang tidak baik berlaku pada keluarga saya melibatkan s1h1r, saya tahu apa yang perlu dilakukan,” katanya.

Peminat b1mbang melihat status Remy.

Bagaimanapun, pemilik nama Mohammad Zalimei Ishak ini tidak menjelaskan lebih terperinci mengenai situasi dan perkara sebenar yang berlaku.

Usaha mStar untuk mendapatkan penjelasan pelakon filem Sangkar itu juga tidak berjaya apabila dia tidak menjawab panggilan telefon dan mesej.

View this post on Instagram

Santai2 Jumaat je harini.. Mix & Match Baju Melayu #minazformen Green is my choice of color for today. Ok tak? Yg nak dapatkan Baju Melayu #minazformen ni sila ke butik Minaz di IOI City Mall Putrajaya dan di Sogo Kuala Lumpur. Boleh juga dibeli secara online di Lazada dan www.minaz.com.my @minaz.my

A post shared by Remy Ishak (@remyishak) on

Dalam pada itu, menerusi pemeriksaan mStar, Remy kini jarang aktif di laman sosial dan kali terakhir dia memuat naik foto pada empat hari lalu.

Perkongsian foto Remy sedang menguruskan tanaman yang dirakam oleh ibunya sendiri mendapat lebih 563,000 tanda suka dan 740 komen.

Sumber : mStar

Be the first to comment on "“Aku Dah Tahu Kau Yang Buat” Terkena Buatan ORANG? – Peminat Bimbang Status Remy Ishak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*