Ara Johari Melansungkan Pertunangan Nya,Tunang Ara Johari Bukan Calang Calang Orang? Netizen Terkejut Dengan Komen Eric Fuzi,Seolah ‘Mengkant0iikan’ Sesuatu…

Penyanyi, Ara Johari, menimbulkan tanda tanya dalam kalangan peminat apabila memuat naik gambarnya duduk di pelamin, sebentar tadi.

Anggun berbaju kurung, perkongsian penyanyi Bunga itu di Instagram bagai membayangkan dirinya baru sahaja mengikat tali pertunangan, apatah lagi dengan kapsyen “Alhamdulillah” berserta emoji cincin.

 

Lebih membuatkan peminat tertanya-tanya apabila rakan selebriti seperti Siti Elizad dan Indah Ruhaila turut menitipkan ucapan tahniah buat penyanyi terbabit. Malah, tidak kurang yang terkejut dengan perkongsian itu.

Berkebetulan, beberapa selebriti lain mengambil peluang cuti sekolah kali ini bagi mengakhiri zaman solo masing-masing, seperti Bella Dally dan Fasha Sandha.

KOMEN ERIC FLOOR 88 :

“Saya sengaja menimbulkan tanda tanda dengan memuat naik gambar duduk di pelamin. Malah, sepupu dan saudara mara juga turut melayan dengan membuat ‘insta story’ seperti mengiyakan saya bertunang. Sedangkan, hakikatnya bapa saudara saya yang baru berkahwin.

“Mana mungkin saya bertunang dengan berpakaian sebegitu? Cuma, saya ingin melihat bagaimana reaksi peminat dan rakan berhubung perkongsian itu.

“Kata orang, ia seperti mengambil berkat jika duduk di pelamin begitu. Jadi, kalau ada rezeki, mungkin tiba giliran saya pula nanti untuk naik pelamin,” katanya kepada BH Online.

Ujar Ara, pada mulanya dia memang mahu memuat naik gambar ucapan tahniah kepada bapa saudaranya, namun terfikir untuk memberikan kelainan.

NETIZEN TERKEJUT :

“Saya tidak mempunyai niat untuk menipu, sebaliknya perkongsian itu adalah gurauan semata-mata,” katanya.

Menyentuh soal jodohnya sendiri, Ara, 21, meletakkan sasaran untuk memikirkan soal berkenaan dalam tempoh tiga tahun lagi.

“Saya menyimpan impian untuk mendirikan rumah tangga pada usia 26 atau 27 tahun. Namun, jika jodoh datang lebih awal, apa salahnya? Buat masa ini, fokus diberikan kepada kerjaya kerana masih banyak yang ingin saya capai dalam seni,” kata Ara.

Mengulas mengenai kerjaya pula, Ara bersyukur kerana lagu terbaru nyanyiannya, Paku, semakin kerap diputarkan di corong radio.

Selain giat menjalankan promosi bagi memperkenalkan buah tangan terkini daripadanya, Ara turut merancang untuk menghasilkan single seterusnya, selepas Aidilfitri.

VIDEO :

SUMBER : BH / riverbed.me

Be the first to comment on "Ara Johari Melansungkan Pertunangan Nya,Tunang Ara Johari Bukan Calang Calang Orang? Netizen Terkejut Dengan Komen Eric Fuzi,Seolah ‘Mengkant0iikan’ Sesuatu…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*