Kisah ‘Cikgu Suraya’ Dijadikan Drama, YouTuber Kelantan Pamer Aksl Keterlalvan

Kebanjiran YouTubers yang menjana pendapatan menerusi laman sosial tersebut dilihat seperti cendawan tumbuh. Pelbagai pengisian yang menarik daripada mereka telah berjaya membuatkan golongan muda mencuba menjadi YouTubers.

Salah seorang YouTubers terkenal adalah Alieff Irfan yang mempunyai 1.83 juta pengikut di channel YouTubenya. Hal ini membuatkan ramai  yang ingin mendapatkan khidmatnya bagi mempromosikan sesuatu produk.

Namun begitu, sejak semalam, nama Alieff Irfan telah disebut-sebut berikutan satu video seakan drama pendek di bawah saluran YouTubenya telah tular kerana memaparkan adeg@n yang kurang manis ditonton berikutan wujud unsur seksuaI.

Bertajuk Special Armed Forced x Jasmine Suraya, pelakon popular, Jasmine Suraya turut terlibat dalam drama pendek itu.

https://youtu.be/1Hpvx08R6bc

Kisah yang dipaparkan agak mencvri perhatian netizen kerana dikatakan diadaptasi daripada sebuah cerpen lama yang popular suatu ketika dahulu bertajuk “Cikgu Suraya.” Cerpen tersebut sebenarnya merupakan satu kisah seksuaI yang ditulis dan menjadi bualan para remaja.

Baru sahaja memuat naik episod satu drama pendek tersebut di YouTube, Alieff telah hebat dikec@m netizen berikutan keber@niannya mengangkat tema cerpen tersebut.

Salah satunya datang daripada seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Mohd Fadhli yang dilihat tidak bersetuju dengan apa yang dilakukan oleh Alieff.

Komen yang diterima di Facebook sumber juga agar negatif kerana rata-rata merasakan video tersebut tidak berapa elok untuk ditonton berikutan boleh mencemarkan minda masyarakat sekarang terutamanya golongan muda.

Walau bagaimanapun, menerusi komen yang ditinggalkan Alieff di YouTube, dia menjelaskan bahawa ia sekadar permulaan cerita dan perlu menonton episod-episod seterusnya bagi mengetahui kisah sebenar.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber:Alieff Irfan, Cikgu Fadhli via Note Untuk Awak

Be the first to comment on "Kisah ‘Cikgu Suraya’ Dijadikan Drama, YouTuber Kelantan Pamer Aksl Keterlalvan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*