“Ni Baru Standard Retisss” Penampilan Baru Cik B Bikin Kaum Adam Tangkap Leleh..Cair Abisss!!

Anak usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida yang dikenali sebagai Cik B membuat kejutan apabila berkongsi foto-foto cantik beliau di laman instagramnya

View this post on Instagram

😂🙏🏻💖

A post shared by ᴄɪᴋʙ ʜᴀᴠᴏᴄ®🥭 (@cikb_havoc66) on

Menerusi laman instagram Cik B,ramai yang terkejut melihat penampilan Cik B yang begitu cantik dan menawan.

Cik B pun tak terkata apabila melihat penampilan beliau yang baru itu.Cik B hanya sekadar meningglkan kapsyen ”😂🙏🏻💖”

Min pun turut tak keruan melihat penampilan Cik B.ramai yang telah berbangga dengan penampilan Cik B dan min ingin mengucapkan tahniah dan berbangga dengan Cik B kerana telah menjadi model muka utama buku Majalah Remaja pada baru-baru ini.

Apapun min berharap Cik B dapat mengekalkan imej yang meletop ini,dan akan terus berjaya dalam bidang dunia hiburan

KOMEN NETIZEN:

View this post on Instagram

NAMPAK MUDA NAMPAK MUDA TAK? PAKAI CENGINI.. . TAK KISAHLAH UMUR BRP ANGKA JER PUN YG PENTING..JIWA MUDA.. NAMPAK MUDA.. . PENTINGNYA MUDA NI WEYY.. .

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

View this post on Instagram

CikB ni seorg yg pemalu dan dia tak penah susah dr kecik.. Dilahirkan dgn sudu emas tetapi saya perlu groom dia mulai skrg.. Build Up keyakinan dia, Polish bakat dia.. Ajar Niaga.. . Walaupun pendiam & pemalu.. CikB ni seorg yg pemurah dan dari kecik lg.. Kalau nampak org mintak sedekah ke, org susah mesti dia bg duit dulu.. Tgk org jual apa2 dia beli walaupn tak pakai…atau dia tak makan.. . Nak tolong org katanya.. Kadang2 dia pakai duit sendiri tanpa beritahu saya dan tanpa saya tahu.. . Tapi kalini saya tgk dia bg saya jadi tersentuh.. . Ni la Tauke Salmon Skin Salted Egg CikB.. @cikb_hq_saltedegg_salmon.. . Tp apa yg saya nk ckp disini Doakan CikB supaya CikB menjadi Anak yg Hebat, CikB boleh berdikari, CikB menjadi Cantik, CikB tak bergantung pada saya malah lebih hebat dari saya.. . Sayang2 tolong amiin kan doa ni ye.. Tolong Doa Ye.. . Support Product CikB, Doakan Cikb boleh Independant sbb saya pn nk focus kepada Product saya Pamoga, Cloroc yg nk saya ketengahkan…yg mmg Ketepi sikit..sebab Salmon Salted Egg Cik B . . So Inilah Founder Muda Salmon Skin, HawT Crumso CikB.. . Dia bagi apa apa tak nak Nunjukk.. ..

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

 

Sumber:Instagram Cik B Havoc

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Biodata Cik B, Anak Dato Seri Vida

Cik B Dan Ibu Kandung DSV

Baru-baru ini viral di laman sosial kisah tentang Cik B yang mengeluarkan wang saku sendiri sebanyak RM100k. Wow banyak tu, untuk apa? Dengar kata Cik B ingin membantu ibunya, Dato Seri Vida (DSV) menyelesaikan kemelut antara ibunya dengan penyanyi veteran Aishah. Tentang detailsnya rasanya tak perlu diulas panjang di sni.

Baik berbaik kepada topik asal, di sini kami ingin berkongsi sedikit Biodata Cik B, yang kini semakin popular gara-gara banyak video dan cerita menarik dikongsi oleh beliau di Instagram. Antara yang menarik adalah video beliau menghantar tempahan ‘cik b salted egg‘ kepada pelanggan dengan menaiki kereta Lamborghini.

Bagi pembaca yang ingin melihat gambar Cik B semasa kecil boleh rujuk artikel sebelum ini.

Biodata Cik B, Anak DSV

  • Nama Penuh: Edlynn Zamilleen Binti Muhammad Amin
  • Nama Panggilan: Cik Bi
  • Umur: 14 Tahun (2019)
  • Jantina: Perempuan
  • Ibubapa: Muhammad Amin (ayah) dan Datuk Seri Dr Hasmiza Othman (ibu)
  • Warganegara: Malaysia
  • Agama: Islam
  • Bangsa: Melayu
  • Perwatakan: Seorang yang sempoi, selamba dan agak kelelakian
  • Instagram: @cikb_havoc66

SUMBER

Be the first to comment on "“Ni Baru Standard Retisss” Penampilan Baru Cik B Bikin Kaum Adam Tangkap Leleh..Cair Abisss!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*