Luahkan Status Sedih Tapi Ramai Yang Bahan

Usahawan kosmetik Nur Sajat yang menjadi popular dalam kalangan netizen satu ketika dahulu apabila beliau mengambil keputusan untuk memakai tudung setelah mengalami kemalangan jalan raya kemudian tampil dengan satu kenyataan yang mengejutkan. Nur Sajat yang berjaya memiliki syarikat produk kosmetik dan kecantikan, mengejutkan netizen apabila beliau mendedahkan dirinya dilahirkan sebagai seorang khunsa.

Namun sehingga hari ini netizen tetap mempertikaikan jantinanya itu yang mana dia adalah sebenarnya seorang lelaki tulen. Jadi apa sahaja yang dikongsi usahawan sens@si, Nur Sajat menerusi media sosial akan mendapat perhatian netizen.

Sama ada ia baik atau sebaliknya, sudah pasti ia akan dihujani dengan pelbagai komen pengguna media sosial. Menerusi entri terkini, penyanyi MakhIuk Pengg0da itu ada berkongsi status ringkas.

“Kenapa aku selalu dihin@? Sediih sangat,” tulisnya ringkas.

Menerusi ruangan komen pula, ada yang bersimpati dan memintanya untuk terus bersabar. Bagaimanapun, ada juga yang meninggaIkan re@ksi siniis terhadapnya.

nasuharusli_ sebb mnusia pndng kburkn kita berbnding kbaikn . itu lah lumrah khidupn

natalia_syifa08 Sbb ko sombong bodo

hafeezdarus Baru blk smyg jumaat ea jat pakai kain plikat ni

udnnn_ Sapa dekat sini yang bertelor dah solat jumaat belum

fadzlan_farid sb Abg jat hnsem

msyafiq_jr sabar jat mlm ni kita g makan chop stick

queen.wani Mulut orang kita takboleh nak tutup. Kita buat baik pun orang bercakap, Kita salah sikit lagi orang nak bercakap. Biarkan orang hina ke apa, diaorang salah guna nikmat bercakap yang Allah s.w.t bagi, Ambil yang jernih buang yang keruh stay positive! Spread love no hate

firdausterengganu Memang lah,pergi tukar kemaluan kenapa,ni lah tanda2 akhir zaman…x takut kena azab ke

Terdahulu, Nur Sajat tetap bersyukur diberi rezeki yang halal dan dikurniakan dua anak angkat, Nur Syaza Sajidah dan Muhammad Syahmi.

Menurut Nur Sajat, walaupun mereka bukan anak kandungnya, namun beliau tidak terlepas mencurahkan kasih sayang kepada mereka.

Foto: Instagram Saj@t

Sumber : Media Hiburan

Be the first to comment on "Luahkan Status Sedih Tapi Ramai Yang Bahan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*