(Video) Alamak Iqram Mana Maru4h Diri,Tak Sedar Ke Nampak “Annu”…Dengar Sendiri Jawapan Nya,Ini Komen Iqram Dinzly Yang Mengejvtkan!!!

DIAM tak diam nama pelakon Iqram Dizly kembali menjadi bualan hangat netizen apabila sebuah video dia berkelakuan tidak senonoh tersebar di media sosial.

Namun kata Iqram, video viral ketika dia sedang catwalk di dalam rumah sehingga mendedahkan sebahagian kemaluannya adalah tidak disengajakan.

Jelas Iqram atau nama sebenarnya Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin, video berkenaan dirakam setahun lalu melalui aplikasi Bigo namun baharu ditularkan individu tidak bertanggungjawab.

“Saya taknak layan benda ini, ia dah berlaku lebih setahun yang lalu. Saya hanya mampu ucapkan selamat mengalami tekanan perasaan kepada netizen yang gemar mengambil tahu apa sahaja yang saya lakukan. Mereka sebenarnya yang mental.

“Benda tu pun berlaku tanpa sengaja ketika saya catwalk. Sekurang-kurangnya cuma ternampak sebahagian sahaja berbanding trend anak muda sekarang yang secara jelas berpakaian hingga mendedahkan kemaluan untuk tatapan umum,” kata Iqram kepada mStar.

Video:

Video 2:

Sumber

Be the first to comment on "(Video) Alamak Iqram Mana Maru4h Diri,Tak Sedar Ke Nampak “Annu”…Dengar Sendiri Jawapan Nya,Ini Komen Iqram Dinzly Yang Mengejvtkan!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*