“Sepatutnya Kami Nikah Di Thailand Minggu Depan,Tak Sangka Dia Dah Ade Dua Isteri Dan Anak Kecil” – Skand4l Amar Asyraf Buka Mulut Cerita Hal Sebenar Detik Perkenalan Sehinggalah Perancangan untuk Berkahwin

Setelah Sekian lama Menyepi,nama pelakon Amar Asyraf tiba tiba kembali menjadi hangat apabila seorang wanita dikenali sebagai ellika azman tampil mendakwa  dia menjalinkan hubungan cinta dengan aktor tersebut sejak september lalu.Ellika menceritakan Setiap Butiran detik perkenalan sehinggalah perancangan untuk berkahwin

Menurut Ellika, mereka sepatutnya bernikah di Thailand antara 11 hingga 13 Oktober ini tetapi terpaksa membatalkan perancangan itu selepas dia sendiri terkejut apabila mengetahui Amar mempunyai dua orang isteri.

Sebelum ini ada kenalan memaklumkan Amar sudah mempunyai dua isteri tetapi saya tidak percaya. 

Bagimanapun, minggu lepas Allah tunjukkan kebenaran apabila saya mendapat tahu yang isteri kedua Amar baru saja melahirkan anak. Lebih menyedihkan, sebenarnya saya bakal menjadi isteri ketiga!

Ellika mengakui kesilapannya bercinta dengan Amar yang berstatus suami orang dan dia rela membuka aib sendiri kerana mahu aktor itu bertanggungjawab ke atas isteri kedua dan anaknya yang baru lahir.

Saya dimaklumkan Amar belum lagi menjenguk isteri kedua dah anak mereka. Saya tahu, bila saya memilih untuk bercinta dengan Amar, perkara terbabit memang salah kerana dia berstatus suami orang.

Namun, apa yang membuatkan saya lebih geram dan tampil mendedahkan perkara ini kerana dia tidak jujur dan tidak bertanggungjawab terhadap isteri kedua dan anak mereka. Saya ingat saya yang paling teraniaya, rupanya isteri kedua dan anak mereka lebih teraniaya!

Saya tak kisah bila ada orang nak kata saya buka aib sendiri asalkan pendedahan ini dapat membuatkan Amar bertanggungjawab terhadap anaknya itu.

Terdahulu, Ellika menerusi akaun Instagram, turut mendedahkan beberapa gambar dan video mesra bersama Amar. Dia bertindak mendedahkan perkara itu supaya wanita lain di luar sana tidak mudah tertipu dengan godaan dan ayat manis lelaki itu.

Sumber Berita : Astro Gempak

Be the first to comment on "“Sepatutnya Kami Nikah Di Thailand Minggu Depan,Tak Sangka Dia Dah Ade Dua Isteri Dan Anak Kecil” – Skand4l Amar Asyraf Buka Mulut Cerita Hal Sebenar Detik Perkenalan Sehinggalah Perancangan untuk Berkahwin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*