Susulan Doktor Diser4ng Ketika Sedang Bertugas,Ini Kenyataan Pihak Polis Dan Telah Menahan 2 Individu.Keputusan Pihak Makamah Buat Ramai Terkejvtt!!

PEMUDA yang membel asah seorang doktor di sebuah klinik di Bandar Baru Bangi ditahan pada Ahad.

Turut ditahan bersamanya seorang lagi indvidu yang merakam insiiiden itu, pada petang Jumaat lalu.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ahmad Dzaffir Mohd Yussof berkata pemuda berusia 32 tahun dan 37 tahun ditahan ketika tampil memberi keterangan pada pukul 2 petang.

“Permohonan reman terhadap svspek dibenarkan selama satu hari hingga hari ini untuk siasatan lanjut mengikut Seksyen 323 dan Seksyen 506 Kanun Kese ksaan.

“Namun seorang lagi svspek dibebaskan selepas permohonan reman terhadapnya ditolak oleh pihak mahkamah,” katanya dalam satu kenyataan.

Sebelum ini mStar melaporkan seorang doktor dibel asah seorang pemuda kerana didakwa menjalin hubungan suliiit dengan isteri salah seorang svspek.

Doktor berusia 32 tahun itu mengalami kece der4an pada muka dan badan dalam insi den itu.

Kejadian itu turut tular di media sosial selepas satu rakaman klip video berdurasi dua minit 20 saat, memaparkan doktor lelaki berkenaan diser44ng dan dibelas44h.  

Ahmad Dzaffir berkata, pihaknya telah menerima laporan berhubung kejadian daripada doktor berkenaan yang mendakwa dipvkul sewaktu berada di kliniknya.

Kes disiasat di bawah Seksyen 323 serta 506 Kanun Ke­seksaan kerana dengan sengaja mendatangkan kecede raan dan melakukan ugvtan jen4yah.

mstar

Be the first to comment on "Susulan Doktor Diser4ng Ketika Sedang Bertugas,Ini Kenyataan Pihak Polis Dan Telah Menahan 2 Individu.Keputusan Pihak Makamah Buat Ramai Terkejvtt!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*