kek mewah di majlis usahawan ini ‘tumbang’ ketika sedang bergambar

Disatukan pada 28 September lalu, pasangan Datuk Alha Alfa iaitu merupakan seorang jurusolek dan usahawan terkenal sah bergelar  suami kepada wanita pilihannya, Noor Azlin.

Jika semalam, ramai rakan artis berkongsikan foto-foto di majlis usahawan terkenal ini dilaman Instagram.

Namun, apa yang menjadi perhatian juga Datuk Alha Alfa ada memuat naik satu rakaman video yang mencuri tumpuan ramai apabila satu perkara yang tidak disangkakan berlaku.

Hahaha habis berderai…

View this post on Instagram

takpelah rezeki takat tu je..sy xmarah pun hehehe beratus kali depa mntak maaf walupun dalam perancangan nak pacak kek tu tgh2 rumah..hahah hbis berderai semuanya 😂😂 ape pun abg @nasgreatidea_weddings mmg superb kek tu..xpe kek boleh carik,..kenangan yg terjadi tu memory selamanya..sorry yg xdapat merasa kek tu..syukur xde org kat belakang kalau tak jenuh berjahit muka nanti 😂🙏🏻 kek ni punya berat maybe meja yg support tu pun dah menyerah diri dah tggu masa je bergegar skit paammmm!! habisss~ macam manusia jugak..emsem camne pun hati rapuh jugak..💃🏻💃🏻💃🏻😝😝😝🤪🤪😌 tq abg @nasgreatidea_weddings merialisasikan impian kek kaca sy..punya ramai org tolak sbb xnk amik risiko..now sy faham dah risikonya 😂🙏🏻🙏🏻..ape pun effort yg abg ambil utk buat kek sy tu sgt sy hargai..🙏🏻🙏🏻❤️ tqsm pada semua yg hadir semalam..sy dah isteri amat menghargai..mintak ampun mntak maaf jika ada kekurangan dari pihak kami..love u guys #alhaalindreams .

A post shared by www.alhaalfa.com (@alhaalfa) on

Menerusi video kelihatan, kek mewah di majlis usahawan ini ‘tumbang’ ketika sedang bergambar. Bagaimanapun, Datuk Alha menerusi Instagram miliknya tidak marah dan menganggap rezeki hanya setakat itu saja.

Dalam pada itu, menerusi ruangan komen pula netizen memuji sikap positif usahawan ini namun rata-ratanya mengatakan majlis Datuk Alha sangat menarik.

Sumber: Datuk Alha AlfaKerrewang Studio Photo & Video Via HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "kek mewah di majlis usahawan ini ‘tumbang’ ketika sedang bergambar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*