Tular Video Mesra MK K-Clique Bersama Kekasih Wajah Mirip Mira Filzah. Bikin Ramai Gadis Diluar Sana ‘terciduk’ Dan ‘Patah Hati’..

Industri muzik di Malaysia diserikan dengan kedatangan kumpulan K-Clique yang membawa genre Hip Hop, semakin digemari ramai, khususnya anak-anak muda.

Jadi siapa yang tidak kenal lagi dengan MK K-Clique atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin, kini juga turut menjadi pujaan ramai wanita.

Terciduk tengok MK sweet dengan awek dia

Namun, baru-baru ini video aksi mesra MK bersama dengan kekasihnya sudah tular di media sosial, selepas seorang pengguna Twitter dengan nama akaun Mohdamirin, yang memuat naik video tersebut.

Vidoe tersebut memaparkan detik-detik manis rapper tersebut bersama kekasihnya. Mereka meluangkan masa bersama dan kedua-duanya kelihatan cukup serasi bersama.

Dalam hati ada taman…

Boleh dilihat sisi berbeza MK yang selalunya membawa imej ‘ganas’, rupa-rupanya seorang teman lelaki yang boleh dikatakan sangat ‘sweet’ dan romantik.

Ramai yang terciduk!

Tweet tersebut mendapat hampir 70000 retweet dan 300,00o jumlah tontonan, rata-ratanya seperti patah hati selepas mengetahui bahawa rapper pujaan mereka telah memiliki kekasih, yang rupanya seiras Mira Filzah.

https://twitter.com/mohdamirin_/status/1180372639182811136?s=21

Kenapa weh muka gf dia macam Mira Filzah

Tolong la cakap ni edit jer

Tenang, mereka mungkin adik beradik

Sumber : Mohdamirin via OMM

Be the first to comment on "Tular Video Mesra MK K-Clique Bersama Kekasih Wajah Mirip Mira Filzah. Bikin Ramai Gadis Diluar Sana ‘terciduk’ Dan ‘Patah Hati’.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*