[VIDEO] “Dah tahu melataah nak jadi first runner juga” – Kelakar Betul Aksi Peserta Lumba Lari Ni

‘Peny4kit’ melataah memang kadang-kadang boleh buatkan orang disekeliling mereka tertawa dengan gelagat individu itu. Walau bukan sengaja melakukan sesuatu perkara itu, namun ianya tetap menjadi bahan lawak mereka.

Terbaru satu video acara lumba lari menjadi viral di laman Twitter dengan 13,271 retweets dan 121,000 tontonan!

VIDEO 

Video yang berdurasi 15 saat ini memaparkan salah seorang peserta acara lumba lari yang dikatakan melataah. Di awalnya kelihatan sama seperti peserta lain. Bila pengadil menyebut, ‘ready’ peserta yang memakai bib berwarna kuning dalam keadaan bersedia.

Namun selepas pengadil memetik picu pist0l menandakan ‘mula lari’, namun peserta yang memakai bib kuning itu termelataah dan baring di atas trek pula. Kesian pun ada!

Di saat ke 7 baru dia bangun dan terus berlari. Macam itu pun boleh ke?

Adoi kelakarlah! Rata-rata netizen meningg4lkan komen seperti berikut:

“Aku tak larat gelak weh. Lepas jatuh tu dia bangun baru start lari. Dia sepatutnya jadi pelari kedua”

“Dia punya melataah tu macam kena temb4k. Aduhai”

“Ni kalau team dia kalah salahkan dia dulu. Hahahah, dah tahu melataah nak jadi first runner juga”

“Melataah kena temb4k m4ti tu. Hahaha”

Culik kan comel sangat

Mujur dia cepat bangun

Why bagi dia jadi first runner???

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber  : Manglaksa via : himpunanceritalawak

Be the first to comment on "[VIDEO] “Dah tahu melataah nak jadi first runner juga” – Kelakar Betul Aksi Peserta Lumba Lari Ni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*