Kata Kata Seorang Lagi Adik Noor Nabila Seolah Ditujukan Kepada Abang Iparnya

Kes perceraiian pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila semakin rumit dan memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya, Noor Nabila Mohd Noor. Difahamkan, permohonan itu difailkan pada 19 September lalu

Sharnaaz bertindak memfailkan permohonan berkenaan untuk memperbetulkan keadaan serta spekuIasi yang diperkatakan mengenai rumah tangganya.

Jelas Sharnaaz, tindakannya itu adalah kerana ingin memperbetulkan segala spekulasi yang sedang hangat diperkatakan mengenai rumah tangganya. Selain itu, dia tetap ingin mencuba untuk menyelesaikan isu antaranya dengan isteri dengan baik tanpa sebarang perballahan.

Susulan kes tersebut, adik kepada Nabila iaitu Nellisa Mohd Noor dilihat memuat naik status berbaur sindiran yang menimbulkan persoalan kepada siapa agaknya kata-kata itu ditujukan? Memetik kata-kata mengenai layanan seorang suami kepada isteri. Nellisa menyatakan bahawa si suami jangan hanya tahu menunding jari dan mencari kesallahan isteri sahaja.

Status tersebut memetik mengenai layanan seorang suami kepada isteri. Nellisa turut menyatakan bahawa suami jangan hanya tahu menunding jari terhadap isteri sahaja dan asyik menyallahkan isteri sahaja.

Ujarnya lagi, jika suami melayan isteri dengan baik dan memberikan sepenuh kasih sayang sudah pasti isteri tidak akan buat hal.

Apapun kami juga tidak pasti sinndiran itu dituju pada siapa. Semakin hangat kes rumah tangga pasangan ini, apa pun kita doakan yang baik-baik saja buat mereka.

Foto terbaru Sharnaaz yang merindui anaknya Jebat Jayden.

Sumber: rotikaya via Hiburan Network

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Be the first to comment on "Kata Kata Seorang Lagi Adik Noor Nabila Seolah Ditujukan Kepada Abang Iparnya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*