Terjadi Musibah Ketika MK Buat Persembahan Dan Mengakibatkan Peminat Perempuan Ini Terceder4,Tindakan MK Sangat Tak Diduga Dan Dipuji Netizen

Sejak beberapa hari yang lalu, nama salah seorang anggota kumpulan penyanyi rap, K-Clique iaitu MK menjadi sebutan peminat di media sosial berkaitan dengan beberapa isu.

MK Tidak Sengaja Terceder4kan Peminat Ketika Persembahan

https://twitter.com/_bbabeyy_/status/1178384818582650880?s=21

Ini termasuklah mengenai sebuah insiden yang melibatkan MK dan peminatnya yang trceder4 ketika sedang menonton kumpulan itu membuat persembahan.

Difahamkan ketika itu, MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin secara tidak sengaja terlanggar seorang peminatnya.

Akibatnya, dahi remaja tersebut trceder4 dan membuat MK kembali melihat keadaannya biarpun ketika itu persembahan mereka sedang berlangsung.

Bantu Rawat Remaja 

Menyedari akan remaja tersebut trceder4 kerana nya, MK terus membuka bajunya bagi membantu menghentikan darah pada dahi remaja itu daripada terus mengalir.

Bukan itu sahaja, MK turut sempat membelikan makanan buat remaja itu selain menghadiahkannya beberapa barangan eksklusif K-Clique.

Perkongsian yang tular di media sosial itu ternyata menarik perhatian ramai selain memuji tindakannya yang sanggup berbuat demikian.

Malah tidak kurang juga ada yang berasa iri hati kerana MK telah mengikuti remaja tersebut di laman Instagram. Untung bukan?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami

Sumber : Ini Media Hiburan

Be the first to comment on "Terjadi Musibah Ketika MK Buat Persembahan Dan Mengakibatkan Peminat Perempuan Ini Terceder4,Tindakan MK Sangat Tak Diduga Dan Dipuji Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*