“Kalau Rasa Dia Dah Berubah, Tolong Fikir Semula” B3ngang Jadi ‘M4ngsa’ Aliff Aziz, Artis Baru Ini Tampil Buka Mulut Luah Sesuatu Yang Mengejvtkan Ramai Pihak

Siapa tidak kenal Aliff Aziz, penyanyi dan pelakon yang banyak mencetuskan k0ntr0versi kebelakangan ini. Bermula dengan kontroversi ‘karaoke’ Aliff bersama Afifah Nasir sehingga episod kantoi Aliff bersama beberapa orang wanita lain.

Kecur4ngan Aliff dengan beberapa wanita lain turut menjadi sebab rumahtangganya bersama Bella Astillah hancurrr.

 

Terbaharu, seorang wanita yang dikenali sebagai Christine Joanne, melalui Twitter mendedahkan dia pernah ditiipu dan diperguna Aliff selepas pelakon itu berc3rai dengan Bella.

@joannemmy1 mendedahkan bagaimana kisah pertemuan dengan Aliff bermula dan turut mendakwa bahawa Aliff ‘mempergvnakannya’ ketika dia kesunyiian.

Apa pun korang boleh baca trend ini.

Sumber: Twitter @joannemmy1

Sumber: Twitter @joannemmy1

Sumber: Twitter @joannemmy1

Merasakan dirinya bersalah, @joannemmy1 bertindak menceritakan semua yang berlaku diantara Aliff dan dirinya kepada Bella.

Bella bagaimanapun menerima penjelasan wanita itu dengan baik.

Sumber: Twitter @joannemmy1

Sumber: Twitter @joannemmy1

Membuktikan bahawa dia bercakap benar, @joannemmy1 turut memuatnaik perbualan whatapps bersama Aliff Aziz.

Sumber: @joannemmy1

Sumber: @joannemmy1

Terdahulu, tidak sampai beberapa jam foto Aliff Aziz dengan seorang janda sedang bercivman tersebar, penyanyi itu hadir ke Mahkamah Rendah Syariah, Kuala Lumpur pada Khamis.

Selepas beberapa kali berlaku cvrang terhadap isterinya, Aliff akhirnya menc3raikan Bella Astillah dengan talakk satu. Lafaz itu dibuat di hadapan Hakim Syarie, Izzat Syazli Mushid kira-kira pukul 3.45 petang.

Dalam pada itu, ketika disoal Izzat Syazli berhubung alasan Bella membuat permohonan c3rai kerana sudah tiada lagi persefahaman dan tiga bulan tidak tinggal bersama.

Selain itu, Bella turut memberi alasan Aliff sering berlaku cvrang dan dia memiliki bukti video dan beberapa keping gambar berhubung tudvhan itu. Aliff bagaimanapun bersutuju untuk memberi nafkah anak sebanyak RM1,000 sebulan berkuatkuasa Mei ini.

Aliff yang berpakaian serba hitam hadir ke mahk4mah bersama seorang rakannya. Manakala, Bella Astillah hadir bersama peguamnya, Nurfarhana Abd Manaf beserta anak dan ibu bapanya. Bella memfailkan permohonan c3rai secara baik terhadap Aliff pada 21 Mac lalu.

Bagaimanapun, Aliff tidak bersetuju untuk berc3rai sebelum mahkamah memerintahkan satu jawatankuasa pendamai dilantik sebagai usaha menyel4matkan rumah tangga mereka.

Hasil daripada proses perbincangan bersama wakil kedua-dua belah pihak, Aliff dan Bella bersetuju untuk berdamai. Bella dan Aliff berkahwin pada 9 September 2016 dan dikurniakan seorang anak, Ayden yang kini berusia dua tahun.

Pada Selasa lalu, dunia hiburan dikejutkan dengan kecvrangan kali ketiga Aliff Aziz apabila foto tidak memakai baju bersama seorang gadis bernama Nismell tersebar di laman sosial.

Perkara itu membuatkan isterinya Bella Astillah mengambil keputusan t3gas untuk hidup bersama anaknya tanpa Aliff.

Alamak ada lagi ke hal si Aliff Aziz ni.. Hmm so apa pendapat korang?

 

Sumber: lobakmerah

Foto: IG joannemmy

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Be the first to comment on "“Kalau Rasa Dia Dah Berubah, Tolong Fikir Semula” B3ngang Jadi ‘M4ngsa’ Aliff Aziz, Artis Baru Ini Tampil Buka Mulut Luah Sesuatu Yang Mengejvtkan Ramai Pihak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*