(Video) Mengejvtkan,Kelibat Bayi Merangkak Di Luar Kawasan Rumah Heboh Diperkatakan Hingga Menjadi Bualan Mulut Netizen

Menjaga anak bukanlah sesuatu yang mudah. Ini kerana semasa mereka masih bayi, anda perlu beri perhatian lebih untuk menjaga mereka.

Walaupun telah dijaga sepenuh hati pun, adakalanya kemalangan boleh juga berlaku atau perkara yang tidak diingini boleh terjadi, tetapi sebaiknya beri perhatian lebih kepada bayi anda.

Namun baru-baru ini telah tular video seorang bayi merangkak di atas jalan di luar rumahnya tanpa ada orang dewasa yang memantau.

Bahayanya, dah terlepas bayi ini!

Video 10 saat ini yang dimuatnaik di Facebook Norliza Nordin memperlihatkan bayi tersebut sedang merangkak di atas jalan raya.

Dikatakan, video ini dirakam di negeri Pantai Timur. Bersyukurnya, pada masa itu terdapat sebuah kereta yang berhenti apabila melihat bayi melintas di hadapan mereka.

Video yang turut dikongsikan Norliza ke dalam group Gabungan Anak Terengganu ini juga ternyata telah mengundang kerisauan dalam kalangan netizen terhadap bayi itu.

reaksi netizen
Ada juga segelintir netizen yang telah mengecam kecuaian ibu bapa kepada bayi itu yang dianggap tak peka dengan keselamatan anaknya sehingga merangkak ke luar rumah.

komen netizen

Korang kalau yang ada bayi itu, jangan leka sangat sampai tak perasan anak itu dah tiada depan mata.

Sumber: Facebook

Be the first to comment on "(Video) Mengejvtkan,Kelibat Bayi Merangkak Di Luar Kawasan Rumah Heboh Diperkatakan Hingga Menjadi Bualan Mulut Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*