Tiba Tiba Saajat Trending Di Twitter Kerana Ini,Pertama Kali Dalam Sejarah Mendapat Pujian Ramai

Selebriti usahawan kosmetik terkenal, Nur Sajat Kamaruzzaman kembali hangat diperkatakan netizen! Buat yang tidak tahu, Sajat sering kali berkongsi pelbagai jenis video di laman Instagram nya sehingga tular di media sosial.

Ramai Yang Puji Video ‘Solo’ Sajat

Terbaru, pelantun Makhluk Penggoda ini telah memuat naik video rakaman tarian lagu Korea dari salah seorang anggota Blackpink, Jennie yang berjudul Solo. Kurang dari 24 jam, video ‘teaser’ tersebut sudah ditonton lebih dari 200 ribu tontonan dan mendapat pelbagai reaksi dari pengikutnya.

View this post on Instagram

THE MAKING OF SOLO JENNIE BY NUR SAJAT . Nak tengok lebih lanjut boleh tengok di Channel Youtube, SAJAT PEREMPUAN ‼️‼️‼️ jangan lupa like & subcribe 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 CHOREOGRAPHER @elingcheang IDEA BY @patrisyaanggun STUDIO BY @olahanat #nursajat23 #channelyoutube #letcantik #SAJATPEREMPUAN #JANGANMENGATA #OKTAKSIS #solo #kpop #jennie

A post shared by nursajat (@nursajat23) on

Trending Di Twitter

Rata-rata daripada mereka memuji kelincahan serta kreativiti Sajat bersama penari-penari yang lain menari lagu tersebut.

Malah lebih mengejutkan, di laman Twitter nama Sajat turut ‘trending’ di tangga teratas yang mana lebih dari 32 ribu orang telah memperkatakan mengenainya. Sebelum ini, beberapa video Sajat juga pernah trending di media sosial.

Selain mempunyai bakat dalam menari, netizen juga beranggapan usahawan ini merupakan seorang individu yang kelakar. Apa pun tarian Solo ini memang ‘boom’!

Sumber: Hangatt

 

 

 

 

Be the first to comment on "Tiba Tiba Saajat Trending Di Twitter Kerana Ini,Pertama Kali Dalam Sejarah Mendapat Pujian Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*