Astagfirlahhalazim .. baru bukak Twitter.. dapat ser4ngan yg macam ni? Siti Sarah ‘disergah’ warga Twitter sebab Shuib

Siti Sarah diser4ng di laman Twitter gara-gara hobi suaminya, Shuib mengenai motosikal Ysuku.

KEMUNCULAN penyanyi Siti Sarah yang baharu berj1nak-j1nak untuk menggunakan Twitter nampaknya disambut neg4tif oleh sebilangan pengguna laman sosial itu.

Terkejut dengan ‘budaya cakap lepas’ yang diamalkan oleh segelintir warga Twitter, Siti Sarah berkata dia hairan mengapa golongan netizen sanggup men1ngg4lkan komen neg4tif seolah-olah tidak sensltif dengan perasaan orang lain.

Malah isteri kepada pelawak dan penyampai radio Shuib ini turut mengakui komen neg4tif yang ditinggalkan netizen di media sosial cukup memberi kesan kepadanya lebih-lebih lagi apabila dia menghadapi masalah kebimbangan melampau (anxlety).

“Astagfirulahhalazim… baru buka Twitter dapat ser4ngan yang macam ni?

“Dia orang ni tak faham ke saya ada anxlety? Sedih dengan segelintir orang yang macam ni… yang nak ser4ng isteri, anak orang.

Antara posting yang dimuat naik Siti Sarah di laman Instagram.

“Tak apa lah, saya doakan agar anda berdua dimurahkan rezeki supaya segala hajat anda dapat, insyaAllah.

“Saya doakan juga moga anda diberi kebahagiaan supaya senang dengan kebahagiaan orang lain, dibukakan pintu rahmat buat kalian sekeluarga,” tulisnya.

Terdahulu, beberapa individu dilihat melakukan ser4ngan dengan menyifatkan selebriti sebagai punca fen0mena hobi motosikal jenis Yamaha 15ZR atau ‘Ysuku’ menjadi perhatian pihak berkuasa.

View this post on Instagram

Tajuk Filem: Asalkan Kau Bahagia Tempahan utk moto berhias dibuka skrg!!! . . @sitisarahraissuddin @ysukushuib #yssproject #ysukushuib #Loveta #HoneyJuana #shuibchannel

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Dia orang ni tak faham ke saya ada anxlety?

Sedih dengan segelintir orang yang macam ni… yang nak ser4ng isteri, anak orang.

SITI SARAH

Penyanyi

“Hai isteri kepada fen0mena Ysuku Malaya.

“Lebih tepat, punca kepada Ysuku jadi wanted.

“Ya, sebab artis duit tak habis pun main hobi bikin Ysuku,” tulis netizen.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Astagfirlahhalazim .. baru bukak Twitter.. dapat ser4ngan yg macam ni? Siti Sarah ‘disergah’ warga Twitter sebab Shuib"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*