Gambar Aksi “Tengah Perangat” Raja Ilya bersama Suami Atas Katil Di IG Buat Warganet Menjadi Malu Atas Muatnaik Foto Tersebut

Baru sahaja melangsungkan resepsi perkahwinan pada minggu lepas, pelakon cantik, Raja Ilya dan suami dilihat sedang bahagia berbulan madu menerusi gambar-gambar yang dimuat naik pelakon itu ke Instagram miliknya.

Amboiii manjanya

Gambar-gambar yang diambil juga sangat cantik dan jelas menunjukkan rasa gembira disamping suami tercinta sejak mereka mendirikan rumah tangga penghujung tahun lepas.

Memilih Langkawi sebagai destinasi berbulan madu selepas tamatnya majlis resepsi, Raja Ilya dan suami sakan bergambar berdua sambil bergaya manja.

Siap baring atas katil

Namun begitu, menerusi gambar yang dimuat naik ke Instagram, ramai pengguna media sosial seakan kurang senang aksi-aksi yang agak daring Raja Ilya dan suami.

Mereka dilihat meninggalkan komen yang agak negatif kepada pelakon tersebut yang didakwa tidak menghormati sensitiviti agama walaupun sudah berumah tangga.

Akhir zaman katanya…

 

 

Tengah perangat?

Semoga bahagia hingga ke Jannah sis!

Namun begitu, tidak kurang juga yang memuji kemesraan pasangan tersebut yang sangat bahagia melayari kehidupan berumah tangga. Mereka juga kagum pemilihan lokasi bulan madu pasangan ini yang menjadikan Langkawi sebagai destinasi bercuti.

Sumber : Raja Ilya

Be the first to comment on "Gambar Aksi “Tengah Perangat” Raja Ilya bersama Suami Atas Katil Di IG Buat Warganet Menjadi Malu Atas Muatnaik Foto Tersebut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*