Syahmi & ‘Awek2’ Kelantan Bercuti Di Korea! Ini Punca Nya Kenapa Syahmi Tak Bawa Asif Dan Yoe Pergi Libur Sekali Di Korea

Sejak kebelakangan ini, YouTuber terkenal dari Kelantan iaitu Syahmi Sazli diantara yang sering menjadi sebutan dimedia sosial. Bagaimanapun setelah sekian lama bekerja, dia kini bercuti bersama isteri dan pelakon-pelakon ‘Drama Spontan’ di Korea.

Syahmi bercuti jadi perhatian peminat

Syahmi berkongsikan hal itu dilaman Instagram miliknya yang kini sudah meraih jutaan followers yang suka mengikuti perkembangannya.

Dalam pada itu, ada yang bertanya mengenai anak sulungnya dikenali sebagai Ainul kerana tidak kelihatan menerusi foto tersebut.

Tak bawak baby ke

Syahmi yang turut mesra membalas komen peminat, kali ini dia juga menjawap persoalan daripada salah seorang penguna media sosial.

Tidak hanya menjawap soal anak, Syahmi juga menyebut nama Asif dan Yoe yang tidak dibawa kerana sudah menempah tiket tahun lalu.

Menjenguk pula kelaman Instagram isterinya, Anissa Faizul mengatakan anaknya itu masih kecil namun jika sudah besar sedikit nanti akan dibawa. Apapun, selamat bercuti diucapkan!

Sumber: Syahmi Sazli

Be the first to comment on "Syahmi & ‘Awek2’ Kelantan Bercuti Di Korea! Ini Punca Nya Kenapa Syahmi Tak Bawa Asif Dan Yoe Pergi Libur Sekali Di Korea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*