Selepas Dikecaam Netizen,Ini Pula Reaksi ‘SPONTAN’ Zul Ariffin Bila Wakil BTS Naik Pentas Amik Trofii

Bahang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 (ABPBH32) masih lagi terasa kerana pelbagai reaksi mahupun cerita mengenai artis-artis, pakaian, peminat serta wakil-wakil pemenang hebat diperkatakan warganet.

Kemenangan kumpulan nyanyian BTS dari Korea Selatan dalam ketegori Artis Korea Popular telah mencetvskan fen0mena apabila reaksi teruja wakil kelab peminat BTS itu telah mengundang pelbagai ekspresi di muka para penonton dan artis yang hadir.

Sebelum ini perasaan Army seperti dir0bek apabila dua penyampai pada ketika itu dilihat seperti mempersend4 nama idola kesayangan mereka ituPenyampai tersebut, Azar Azmi dan Azhan Rani yang popular menerusi drama Nur 2 telah memberi k0men yang kurang sedap didengar.

“BTS tak dapat datang, yang datang Bandar Tasik Selatan” – Azar Azmi

“BTS.. Behind the scene” – Azhan Rani

Rata-rata mereka rasa tidak suka melihatkan kedua-dua penyampai itu yang bersikap tidak profesional kerana tanpa rasa bers4lah membuat main nama kumpulan BTS.Ada juga yang memohon kepada Berita Harian supaya mengeluarkan anugerah ini daripada ABPBH edisi seterusnya bagi mengelakkan artis K-pop menjadi bahan ketawa orang ramai.

Terbaru Warganet Menaikkan Isu Macam-Macam Reaksi Muka

Salah seorang artis yang tertangkap tersenyum melihat gelagat wakil peminat BTS itu adalah pelakon kacak Zul Ariffin. Reaksi spontannya telah tvlar di media s0sial kerana dikatakan mewakili apa yang netzen lain rasai.Reaksi Zul Ariffin yang tersenyum dengan gelagat wakil peminat BTS itu telah tvlar di media s0sial walaupun ia dirakam secara tidak sengaja.

Muka Zul macam “apani?”

Menerusi Tweet daripada pengguna Twi1tter tersebut, rata-rata netzen telah menyuarakan perkara sama dengan meninggalkan k0men yang pelbagai di posting itu. Mereka telah menyedari mimik muka Zul yang tersenyum seakan terpaksa selepas trofi artis korea popular itu di berikan kepada wakil peminat.

Diorang pun tak tahu yang ni anugerah apa

Ramai yang perasan sis!

Hahaha Bang Remy pun sama

Diharap masa akan datang wakil-wakil artis sudah bersedia untuk berucap sekiranya menang dan jaga tingkah laku supaya tiada kecaman dari warganet. Apa-apa pun kita fikir yang positif je la ya.

Sumber warung kekayu

Be the first to comment on "Selepas Dikecaam Netizen,Ini Pula Reaksi ‘SPONTAN’ Zul Ariffin Bila Wakil BTS Naik Pentas Amik Trofii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*