Gara Gara Bella Astillah Berduet Dalam Ig Dengan Bekas Suami, Netizen Mahu Heret Bella Ke Darul Syifa’.Ini Sebabnya..

KUALA LUMPUR – Penyanyi dan pelakon, Bella Astillah dilabel bodoh oleh segelintir netizen kerana masih beri ruang dan berhubung dengan bekas suami, Aliff Aziz.

Dalam satu perkongsian video di laman sosial Twitter, Bella yang kini popular menerusi drama Cinta Belum Tamat Tempoh menyanyi secara langsung (live) di Instagram mendendangkan Almost Is Never Enough (nyanyian asal Ariana Grande dan Nathan Sykes).

Nyanyiannya itu turut disertai Aliff secara live yang menyaksikan gelagat mesra kedua-dua figura berkenaan.

Dalam satu perkongsian video di laman sosial Twitter, Bella menyanyi secara langsung (live) di Insta

“Bella is a dumbass (Bella seorang yang bodoh),” getus seorang pengguna Twitter pada perkongsian video tersebut.

Seorang pengguna Twitter lain memerli dengan ciapan tweet berbunyi: “Tolonglah heret minah ini (Bella) pergi darul syifa’ apa yang liat sangat ni.”

Pun begitu, ramai dalam kalangan netizen turut mendoakan agar hubungan Bella dan Aliff kembali terjalin.

Aliff dan Bella bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan di Kuala Lumpur pada 16 Mei lalu selepas dicurangi beberapa kali oleh penyanyi kelahiran Singapura tersebut.

Mereka mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016 dan dikurniakan seorang anak, Mohamad Ayden Adrean, yang kini berusia dua tahun.

Sumber : KOSMO ONLINE

Kenapa tak boleh doakan yang baik baik, mana tau memang takdir untuk mereka berpisah dan kembali bersama dan kita mana tau jika mereka kembali bersama Aliff Aziz akan jadi seorang insan yang lebih baik dari dulu. Mana tau kan ..

Be the first to comment on "Gara Gara Bella Astillah Berduet Dalam Ig Dengan Bekas Suami, Netizen Mahu Heret Bella Ke Darul Syifa’.Ini Sebabnya.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*