‘Kalau Tak Ingat Anak Bini Memang Luvnyai’ Video Aksi Perge3lutan Antara Dua Lelaki Di Sebuah Tol, Mengakibatkan Salah Seorang ‘Bocor’ Kepala..

Viral di media sosial ketika ini klip video yang menunjukkan dua lelaki bergadvh di Tol Penchala menghala ke Kuala Lumpur.

Dalam kejadi4n yang tidak diketahui tarikh dan waktunya itu, wanita dipercayai isteri kepada lelaki berbaju hitam merakam video kereta Mazda yang dipandu lelaki berusia lewat 40-an itu.Berdasarkan percakapan dalam video tersebut, pengadu mendakw4 pemandu Mazda itu biad4b dan membuatkannya ber4ng.

Isteri: “Haa terang-terang nampak nombor plat kereta kau. Ini **** biad4b ni!”

Suami: “Kau memang kena, kau memang kena tumbvk dengan aku. Lu memang m4ti punya! Lu memang kena m4ti punya!”

Sebaik saja berhenti di tol, kedua-dua lelaki itu keluar dari berentapp bagaikan tiada hari esok sambil diperhatikan oleh anak kecil si pengadu.

https://www.instagram.com/tv/B2imSrujnmX/?igshid=16utm10ri58vu

Seketika pengadu meminta pemandu Mazda itu berhenti dari terus menye rangnya tetapi tidak diendahkan lalu kedua-duanya berentapp sekali lagi. Sehingga kini, masih belum diketahui cerita sebenar kejadian itu.

Dah boc0r kepala masih nak prov0k

Telah berlaku perge3lutan antara mereka dan mengakibatkan salah seorang terce3dera. Walau bagaimanapun, lelaki berbaju merah masih lagi melakukan prov0kas1.

Satu la@wan satu baru anak jantan

Video-video tersebut telah dimuat naik oleh seorang pengguna ke laman Facobook Update & Info dan mendapat pelbagai maklum balas daripada netizen.

Namun begitu, setakat ini masih belum ada sebarang maklumat tepat mengenai perga@duhan tersebut dan diharap pihak berkuasa dapat menyelesaikan ma@salah ini.

Kalau tak ingat anak bini memang luvnyai

Baru buku bertemu ruas

SUMBER

Be the first to comment on "‘Kalau Tak Ingat Anak Bini Memang Luvnyai’ Video Aksi Perge3lutan Antara Dua Lelaki Di Sebuah Tol, Mengakibatkan Salah Seorang ‘Bocor’ Kepala.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*