Tak Sangka,Wajah Nasha Aziz Zaman Muda Dulu Memang Cun Dan Mengancam,Kini Berubah Kelihatan Agak Menakutkan,Pasti Buat Anda Semua Terkesima!

Nasha Aziz, 44 pelakon tinggi lampai.. Siapa yang tidak kenal bukan? Sememangnya sentiasa kelihatan cantik dan anggun. Cuma kini wajah Nasha hebat diperkatakan, adakah melakukan sesuatu pada mukanya atau sekadar solekan sahaja? Kalau dulu, kecantikan Nasha nampak natural namun kini macam dah berubah, pada ketika usianya semakin meningkat.

Foto Perubahan Wajah Nasha Aziz – Dulu & Sekarang

Biodata ringkas:

Noraishah Abdul Aziz atau lebih terkenal sebagai Nasha Aziz (dilahirkan di Kampung Pandan, Kuala Lumpur pada 14 Mei 1971) adalah seorang model dan pelakon Malaysia. Nasha Aziz memulakan kerjaya dalam bidang permodelan sejak 1989, dia mula diperkenalkan ke dalam dunia modeling oleh Tiara Jacquelina.

Nasha terus mengembangkan nama sebagai model terkenal tanahair hingga ditawarkan kontrak modeling di New York, Amerika Syarikat. Namun, kerana keterbatasan agama dan budaya, Nasha memilih untuk menetap di Malaysia dan meneruskan bidang modeling selain menceburi bidang lakonan.

Betul atau tidak, hanya Nasha yang tahu kedudukan sebenar. Jika dilihat pada foto-foto Nasha memang terdapat perbezaan. Tetapi mungkin juga kerana teknik solekan. Mungkin…

apa kata kita tengok foto Nasha Aziz yang cun melecun ni kat bawah

Wajah Nasha Aziz yang dulu

 

 

Wajah Nasha Aziz yang sekarang

Kesan pembedahan plastik Nasha Aziz mula kelihatan….Sangat menakutkan. Patutlah lama tak muncul di kaca TV………

Dah agak lama juga kita tak dengar berita tentang pelakon cantik manis ni kan.. baik dalam drama2 kat tv atau filem.

Wajah terkini Aziz ini kelihatan agak menakutkan. Apa dah jadi dengan wajah pelakon jelita yang pernah menjadi kegilaan lelaki di Malaysia tersebut?

Apakah pelakon berkenaan melakukan ‘sesuatu’ terhadap wajah beliau atau ianya sekadar kesan make-up sahaja?

Jika dahulu, kecantikan Nasha nampak natural namun macam dah berubah pula sekarang pada ketika usianya semakin meningkat.

Hurmm mesti Nasha dah buat surgery kat wajah dia.. dulu seriusly memang cantik. Walaupun agak berumur tapi kami suka lihat wajahnya yang nampak manis, natural tu..

Sumber : PesonaMedia / Soyalemon

Apa pendapat anda? Kongsikan Pendapat Anda Di Ruangan Komen!

Be the first to comment on "Tak Sangka,Wajah Nasha Aziz Zaman Muda Dulu Memang Cun Dan Mengancam,Kini Berubah Kelihatan Agak Menakutkan,Pasti Buat Anda Semua Terkesima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*