Susah Nak Menafikan Mata Lelaki Ini Memang Sangat Cantik!! – Netizen Terpegun Lihat Mata Lelaki Ini

LSetiap orang ada kecantikkan dan keunikkan tersendiri. Seperti  yang dikongsikan oleh pemuda yang dikenali sebagai AbendenMung di Twitter ini. Ramai yang terpana melihat mata pemuda Bangladesh ini yang sangat lawa.

Kalau nak tahu tweet ni memperoleh lebih dariapda 11,000 jumlah retweets di Twitter. Mungkin jiwa seni dia ni kuat, dia dapat lihat lelaki tersebut mampu memberikan hasil yang menarik jika gambarnya dapat dirakam.

Mula-mula tak ada peluang nak tangkap gambar dia, tapi bila berkesempatan lelaki ini, dia terus menyapa pemuda tersebut. Yang menjadi tumpuannya adalah bahagian mata, kalau tak percaya korang boleh lihat sendiri hasilnya.

Bila hasilnya tu dikongsikan di Twitter ternyata ramai retizen terpegun melihat matanya. Ada yang kata bahawa pemuda ini ada potensi menjadi seorang model.


Tak dinafikan memang cantik mata dia. So, jangan pandang rendah kalau lihat orang tu berpakaian selekeh, kadang-kadang orang tu sebenarnya ‘ada rupa’ bahkan jauh lebih lawa daripada kita

Be the first to comment on "Susah Nak Menafikan Mata Lelaki Ini Memang Sangat Cantik!! – Netizen Terpegun Lihat Mata Lelaki Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*