Wanita Ini Dirakam Dan Dibiar Bersalin Sendirian Di Tepi Jalan Kerana Orang Awam Menyangka Dia Lelaki

Difahamkan insiden ini berlaku di negara seberang. Kalau nak tahu petugas parking ini kalau dilihat dengan mata kasar memang orang takkan tahu dia ni wanita kerana penampilannya. Tapi, ia mula terbongkar apabila air ketumban pecah.

Wanita ini bersalin dalam keadaan berdiri, dan orang awam yang berada disekitar itu hanya melihat sahaja sambil merakam insiden yang berlaku tanpa memberikan sebarang bantuan.

Bila ditanya orang sekeliling kenapa tidak dibantu, mereka menyangka kejadian aneh sedang berlaku, seorang lelaki yang bersalin.

Menurut Daifa Lianti, wanita ini terangkan bahawa dia seorang wanita dan harus diberikan bantuan, namun semuanya buat tak tahu sahaja. Mujurlah ada manusia yang berhati mulia datang untuk bantu.

Walaupun wanita ini bersalin di tepi jalan, keadaannya sihat dan normal selepas dia melahirkan anak.

Haishh geram betul, kan lebih baik guna phone tu untuk minta bantuan. Ini sibuk sangat nak merakam. Nasib baik mak dengan anak tu selamat. Tapi sedih tengok muka wanita ni, tanggung sorang-sorang.

Disangka lelaki, wanita lahirkan bayi sambil berdiri

Disangka lelaki, wanita lahirkan bayi sambil berdiriSeorang penjaga parkir yang disangkakan lelaki melahirkan bayi di tepi jalan bersaksikan orang ramai di wilayah Chumphon, Thailand.Dapatkan berita menarik di www.sinarharian.com.my Youtube: https://youtu.be/xVFBNXUzv2I

Posted by Sinar Harian on Sunday, 17 February 2019

sumber

Be the first to comment on "Wanita Ini Dirakam Dan Dibiar Bersalin Sendirian Di Tepi Jalan Kerana Orang Awam Menyangka Dia Lelaki"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*