Pakai Purdah ,Gaya Sopan Dan ‘Alim’ Sekadar Fesyen? Penampilan Terkini Isteri Pu Abu Buat Ramai Tak Sangka!

Sebelum ini PU Abu pernah popular dalam media hiburan apabila meninggalkan isterinya yang saraat mengandung demi seorang jannda.

Kembali tukar status ibu tunggaI? 

Terbaru, menerusi laman Instagram, isteri PU Abu yang bernama Hana Azraa telah memadam semua gambarnya berpurdah dan mengemaskini statusnya sebagai single mummy.

Berikutan daripada itu timbul persoalan dari netizen tentang status perkahwinan di antara mereka.

Malah lebih memeranjatkan, Hana telah membuka semula semua gambarnya yang tidak berpurdah. Sebelum ini beliau gemar mempamerkan gaya sopan dan ‘alim’ tidak membuka aurat di laman IG.

Kini beliau kembali mempamerkan gaya ‘lama’ beliau dan pengikut mula mempertikaikan tahap IQ beliau yang mudah berubah hanya kerana mengaku sebagai ‘single mummy’.

Akibat tindakan mudah berubah ini membuatkan orang ramai mempertikaikan imej wanita berpurdah yang memakainya sekdar fesyen dan menunjuk2 di media sosial.

Sementara itu, PU Abu turut memuatnaik status di IG umpama teguran secara umum mengenai istiqomah dalam berubah. Namun pengikut menjangkakan ianya ditujukan buat Hana.

Setakat ini tiada sebarang kenyataan dari mereka berdua. Namun terkiniz saat disemak laman IG beliau hari ini, telah diubah semula kepada berpurdah dan memadam semua foto tanpa purdah. Status ‘Ibu TunggaI’ juga telah dibuang dari laman IG.

Pengikut makin hairan, dan berpendapat tidak patut Hana sebagai seorang ibu menggunakan media sosiaI sebagai platform untuk ‘member0ntak’ lebih2 lagi isu melibatkan rumah tangga. Beliau sepatutnya lebih bijak dalam mempamerkan personaliti di media sosiaI.

Cantik dan bijak adalah perkara yang mudah dinilai di media sosial, kerana cantik mudah dipamerkan di laman media. Tetapi tidak ‘Bijak’ ianya sukar dilihat dalam tindakan di laman media jika posting kita mengundang orang ramai untuk menilai. 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:  Celotehsaja

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Be the first to comment on "Pakai Purdah ,Gaya Sopan Dan ‘Alim’ Sekadar Fesyen? Penampilan Terkini Isteri Pu Abu Buat Ramai Tak Sangka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*