Arwwah Sempat Hantar Gambar Sedang Bersiap Sedia Untuk Pergi Latihan’ – Isteri Allahyarham Mejar Zahir

Anak kepada pelakon AR Badul, Mejar Zahir Armaya meninggaIdunia selepas terkena tmbakan senjjata  di Kem Lok Kawi Sabah. Berita pemergian allahyarham yang merupakan seorang pegawai komand0 dari 11 Gerak Khas (11 GGK) turut dirasai bukan sahaja ahli keluarga malah seluruh rakyat Malaysia.

Isteri, Nourshafinar Harun ketika dihubungi Utusan Online meluahkan rasa sebak dengan pemergian suami tercinta yang tidak disangka-sangka

Anak baru 6 bulan

Isteri memaklumkan suami sempat menghantar pesanan Whatsapp berkata pertunjukan hari ini merupakan pertunjukan terakhir selain turut menyertakan gambar sedang bersiap sedia untuk ke latihan.

Anak kami baru saja berusia enam bulan, saya sangat-sangat tak sangka bapanya pergi terlalu awal.

Dugaan terlalu berrat


Apa yang lebih menyedihkan apabila anak mereka baru sahaja berusia enam bulan dan menganggap dugaan ini terlalu berrat untuk dihadapi.

Isteri turut memaklumkan arwwah menghembuskan nafas terakhir di Hospital Queen Elizabeth jam 9.30 pagi tadi dalam kejadian sempena paluan berundur Markas 5 Briged.

Sementara itu, Menteri Pertah4nan menerusi kenyataan media hari ini merakam ucapan takziiah dan bersimpati dengan pemergian pegawai ini.

Beliau berharap keluarga Allahyarham tabah dalam menghadapi suasana pilu ini dan orang ramai dinasihatkan supaya tidak membuat sebarang spekuIasi.

Sumber : Utusan Online , Astro Awani

Be the first to comment on "Arwwah Sempat Hantar Gambar Sedang Bersiap Sedia Untuk Pergi Latihan’ – Isteri Allahyarham Mejar Zahir"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*