Anak AR Badul meningg4l dunia terkena tembaakan

Menurut sumber, Allahy4rham, Mejar Zahir Armaya yang merupakan anak pelakon, AR Badul menghembuskan naf4s terakhir di Hospital Queen Elizabeth pada pukul 9.30 pagi tadi.

Katanya, Allahy4rham bertugas di Kem Sungai Udang, Melaka dikatakan terkena tembaakaan dalam dem0nstrasi melibatkan pasukan khas itu sempena paluan berundur Markas 5 Briged. 

Menerusi laman Facebook Story Angkatan T3ntera Malaysia, anak kepada pelakon veteran, AR Badul menlnggal dunia semasa melakukan dem0nstrasi aklbat terkena temb4kan raifal. Mejar Mohd. Zahir Armaya,36, dipercayai menlnggal dunia aklbat tert3mbak semasa latihan di Sabah , pukul 9.20 pagi.

Mej zahir (anak badul) meninggal semasa buat demo kt sabah pagi ni.. sama2 kite sedekahkan Al-Fatihah kpd sesiapa yg mengenali 4rwah… Bju kalis peluru tembus ms buat face to face..

Allahy4rham merupakan anggota yang berpengalaman dalam melakukan demonstrasi keupayaan dan video demontrasi tersebut pernah tuIar di media sosial sebelum ini. Ibu saudara Allahy4rham Mejar Zahir, Hajjah AR Romsia ketika dihubungi mengesahkan perkara tersebut.

“Maaf, saya baru mendapat khabar duka ini. Semoga Allahy4rham anak saudara saya ditempatkan di kalangan orang-orang beriman.

“Masih terkejuvt dengan berita ini dan tidak boleh nak komen banyak. Cuma saya kesal apabila video ketika insiden tular. “Harap semua dapat hentikan penuIaran video, jagalah hati keluarga Allahy4rham dan kami semua,” katanya.

Allahy4rham Mejar Mohd. Zahir yang telah berkeluarga merupakan pegawai di pasukan 11 Rejimen Gerak Khas.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: UTUSAN ONLINE via Gempak

Be the first to comment on "Anak AR Badul meningg4l dunia terkena tembaakan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*