Ramai tak tahu, Oktavia Manrose banyak tolak suami orang yang..

Pernah dikaitkan dengan Aliff Aziz sebelum ini, Oktavia Manrose tidak setuju dengan mereka yang menganggap beliau penganggu rumah tangga orang. Dedah Oktovia, ramai suami orang sebelum ini ingin menjadikan beliau sebagai kekasih geIap, namun ditolaknya.

‘Sejujurnya pengalaman pedih itu suatu pengajaran, saya lebih berhati-hati. Kepada yang suka berburuk sangka, hentikanlah! Kalau masih ada yang fikir saya pemburru cinta suami orang, tolonglah. Saya bukan begitu”

“Sebelum ini orang tak tahu saya pernah menolak harapan lelaki-lelaki dalam kalangan suami orang. Ada yang nak menjadikan saya kekasih dalam diam. Saya menolak, memang tak mahu. Saya bukan peramppas suami orang”

Memagang status jandda anak satu, Oktovia menyatakan  ramai pihak cuba menambah appi dalam barra ketika konttroversinya dengan Aliff dengan menokok tambah cerita hinggakan beliau trawuma berdepan dengan kontrversi terbabit.

“Lebih mengejutkan apabila kita berdiam, ada pula menambah cerita, memfittnah dan berburuk sangka. Macamlah saya ni tak ada perasaan. Orang tak tahu kesan berdepan masalah saya tak boleh tidur malam dan tak lalu makan,” katanya.

Terdahulu industri hiburan kec0h apabila Oktovia dikaitkan menjadi perossak rumah tangga Aliff dan Bella Astillah apabila ada individu melihat mereka berpegangan tangan sebelum pasangan itu bercerrai selepas itu.

Be the first to comment on "Ramai tak tahu, Oktavia Manrose banyak tolak suami orang yang.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*