“Jika saya memberitahu kisah sebenar, mungkin saya akan merasa lega.Tetapi, saya tidak mahu menyakiti sesiapa pun”- Rihana Oksana

Ingatkan semuanya sudah berakhir namun sepertinya tidak.

Terbaharu semalam rihana memuatnaik satu posting di instagram yang membuatkan ramai tertanya-tanya mengenai status Ratu Cantik Moscow, Rihana Oksana Gorbatenko.

“Kemungkinan, jika saya memberitahu anda kisah sebenar, saya akan merasa lega.. Tetapi, saya tidak mahu menyakiti sesiapa pun, ianya pasti akan menyakitkan sekali…”

Status Di Instagram

Saya tahu semua orang sangat mahu mengetahui apa yang berlaku sebenarnya antara kami.

Sebelum ini, saya tidak bersedia untuk menceritakan semuanya.. Kemungkinan, jika saya memberitahu anda kisah sebenar, saya akan merasa lega.. Tetapi, saya tidak mahu menyakiti sesiapa pun, ianya pasti akan menyakitkan sekali.😔

Susulan daripada itu ramai yang membuat andai, ada pihak yang menyokong Rihana supaya dia mendedahkan apa sebenarnya yang berlaku namun tak kurang ada juga yang meminta supaya model jelita itu ‘move on’.

View this post on Instagram

Saya tahu semua orang sangat mahu mengetahui apa yang berlaku sebenarnya antara kami. Sebelum ini, saya tidak bersedia untuk menceritakan semuanya.. Kemungkinan, jika saya memberitahu anda kisah sebenar, saya akan merasa lega.. Tetapi, saya tidak mahu menyakiti sesiapa pun, ianya pasti akan menyakitkan sekali.😔 I know that everyone really wants to know what happened to us.. Before, I was not ready to reveal my story… Maybe, if I tell you the truth, I will feel better… but I just don’t want to hurt anyone 😔 it will be painful.

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

“I think she doesn’t mean to get any attention. maybe she feels upset, frustrated, angry & at the same time maybe she’s…”

Sumber : Instagram 

Be the first to comment on "“Jika saya memberitahu kisah sebenar, mungkin saya akan merasa lega.Tetapi, saya tidak mahu menyakiti sesiapa pun”- Rihana Oksana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*