Inilah Inc0me Youtube Alif Syukri Bulan Ni Hasil Bergaduuh Dengan DS Vida Sampai Terjun Masuk Kolam Ikan Buat Ramai Terbeliak Biji Mata

Sebelum ini Datuk Aliff Syukri telah dikejutkan dengan satu malapetaka apabila ikan-ikan kelahnya ma.ti, mengundang Datuk Seri Vida untuk memberi pendapat tentang kolam ikannya sehingga terbit perga.duhan.

Selain itu Lagu Cowok Baru yang telah dihasilkan baru-baru ini juga mendapat bidasan netizen termasuklah penyanyi Baby Shima yang turut menyebabkan isu itu juga menjadi perga.duhan kecil.

Gara2 ‘Ga.duh’ Dengan Orang, Aliff Syukri Kena Denda ‘Masuk Kolam’ Oleh Isteri

Berita itu sampai ke telinga isteri Aliff, Datin Shahida yang ketika itu sedang menunaikan ibadah haji, malangnya dia tiada di sisi suaminya itu.

Namun dalam video yang di muat naik semalam, nampaknya Datin Shahida sempat membetulkan keadaan sebaik pulang ke tanah air membuatkan Aliff berjanji untuk tidak mengulangi perbuatannya.

View this post on Instagram

Abang kecewa sangat-sangat apalah nasib abang @shahidadherbs dia buli abg.. Abang nak cari menteri pembangunan lelaki untuk membela nasib abang… abang hanya nak membela nasib abang hanya nak menegakkan keadilan😢😢 kain pelakat abg dari @as.legacymalaysia rm100 sahaja

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

 

Dalam video berkenaan Datin Shahida meminta suaminya untuk meminta maaf kepada Baby Shima kerana memperbesarkan perkara kecil itu, malah dia juga seolah-olah setuju dengan komen penyanyi itu yang mengatakan suaminya tidak boleh menyanyi.

Lebih menggelikan hati, Datin Shahida menolak Aliff ke dalam kolam ikannya sebagai balasan kerana berte.lingkah dengan Datuk Seri Vida tentang kolam siapa lebih baik.

Tapi Tahu Tak Korang Income Youtube Aliff Syukri Bulan Ni Adalah Sebanyak RM62,873.30??? Hasil bergaduh dengan Datuk Seri Vida sampai terjun kolam ikan lagi! ahahaha..

Jadi keca.man dan pujian netizen terhadap beliau amatlah dialu-alukan sebab dia tetap dapat duit.. hahaha

tapi apa pelik, kenapa resit duit Youtube aliff syukri nampak macam pelik?

Tonton video disini :

Sumber : Twitter / youtube aliff syukri

Be the first to comment on "Inilah Inc0me Youtube Alif Syukri Bulan Ni Hasil Bergaduuh Dengan DS Vida Sampai Terjun Masuk Kolam Ikan Buat Ramai Terbeliak Biji Mata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*