“It’s A Baby Boy” – Alhamdulillah, Shila Dan ‘Baby Merdeka’ Dalam Keadaan Stabil Dan Sihat

Tahniah diucapkan kepada penyanyi Shila Amzah, yang teah selamat melahirkan anak sulungya semalam di UKM specialist centre. Berita ini dikongsi oleh ibunya sendiri di laman akaun instagramnya. 

Bayi lelaki berkenaan dilahirkan secara Ces4rean dengan berat 2.88 kilogram pada jam 11.43 malam semalam. Ibunya berkata bahawa shila dan bayi berada dalam keadaan sihat dan stabil. 

View this post on Instagram

Syukur Alhamdulillah, sha selamat melahirkan our first baby malam tadi pada 31 August 2019 (jatuh pada Hari Merdeka dan Awal Muharram) , jam 11.43, secara emergency c section, seberat 2.88kg❤️ Sha dan Haris sangat terharu dengan semua ucapan dan doa semua.. Terima kasih banyak🙏 Alhamdulillah syukur kehadrat Allah SWT diatas limpah kurniaNya dan rezeki.. Memperkenalkan.. Seth Uwais Bin Haris Idraki 👶🏻💙 Sekarang sha di nasihatkan utk berehat oleh doctor setelah 55 jam 43 minit sha berada dalam labour..Doakan sha cepat sihat ya? Sorry tak dapat balas semua, tapi sha Dan Haris hargai sangat2 ❤️ #alhamdulillah #babyboy #Augustbabies #merdekababy #SethUwais Btw ada yang Tanya sha punya EDD, supposedly 19/09/2019 tapi dia nak keluar awal 😁

A post shared by 씰라茜拉shila amzah🇲🇾 (@shahilaamzah) on

Syukur ke hadrat Allah swt diatas nikmat dan rahmat yang dikurniakan. Semalam kita semua menyambut Hari Merdeka & Awal Muharram dan semalam juga lahirlah Cucu ke 2 saya. Shila selamat bersalin secara Cesarean jam 11.43 malam tadi seberat 2.88kg..Baby Boy. Ibu dan Anak kedua2 nya sihat..Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah… Terima kasih yang tak terhingga kepada Saudara mara Sahabat handai dan juga followers saya yang tidak henti2 memberikan ucapan serta doa kepada anak saya…Terima kasih sekali lagi. Semoga Allah merahmati kalian. . 
Semoga kita semua dirahmati, dilimpahi kasih sayang dan kebahagiaan diDunia dan diAkhirat… Amin Amin ya Rabbal A’lamin..

Komen netizen;

Yeahoo alhamdulillah…

Selamat berpantang…

Baby merdeka…

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: IG @mamazie68

Be the first to comment on "“It’s A Baby Boy” – Alhamdulillah, Shila Dan ‘Baby Merdeka’ Dalam Keadaan Stabil Dan Sihat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*