“Dakwa Netizen Sharnaaz Panas Bar4n Punca Rumah Tangga Retak?” – Ini Komen Padu Sharnaaz Sendiri Buat Ramai Tergamam!

Pelakon Sharnaaz Ahmad yang juga suami kepada Noor Nabila menafikan sikap panas bar4n dirinya menjadi punca keretakan rumah tangga mereka.

Sharnaaz menafikan dakawaan tersebut yang dibuat oleh seorang pengguna Twitter, sebaik sahaja berita mengenai isterinya memfailkan pecer4ian disiar media.

Pengguna Twitter tersebut  dikenali sebagai Anis Khalidi menulis ciapan, sikap panas bar4n Sharnaaz antara punca timbulnya permasalahan dalam perkahwinan yang dibina.

Bagaimanapun, ciapan tersebut mendapat reaksi daripada Sharnaaz yang membalas kembali sambil mendoakan kebahagian Anis.

“Cik Anis yang manis, semanis wajah namanya. Saya rasa awak telah menyelesaikan masalah rumah tangga saya dengan hanya satu kilas. Tahniah.

“Tapi, saya boleh jamin bukan soal baran yang menjadi masalahnya. Harap Cik Anis bahagia dunia akhir4t,” tulisnya.

Dalam pada itu, pengikut Sharnaaz di laman Twitter mendoakan supaya pelakon filem Wangi itu bersabar dengan apa yang sedang berlaku.

Sumber : Gempak

“Orang Baran Memang Takkan Boleh Berubah”- Gadis Dakwa Panas Baran Sharnaaz Ahmad Punca Penceraian.

Kemelut rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila did4kwa berg0lak apabila isterinya itu memuatnaik foto dipercayai perkarangan kompleks Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Jalan Duta. Ekoran itu, rata-rata netizen membuat spekvlasi terhadap punca mas4lah rumah tangga pelakon itu.

Bagaimanapun, Sharnaaz Ahmad bidas kec4man netizen yang mend4kwa sikap bar4n pada diri pelakon itu menjadi punca kepada mas4lah rumah tangga.

Pengguna Twitter ini respon sebuah kenyataan artikel terhadap pergol4kan rumah tangganya itu. Dia menyifatkan sifat panas bar4n yang ada pada pelakon itu menjadi punca kepada mas4lah rumah tangga.

Bagaimanapun, tweet berkenaan mendapat perhatian pelakon lelaki itu. Ini respon pelakon Juv4na terhadap kenyataan tersebut.

Selain itu, Sharnaaz Ahmad juga kelihatan memuatnaik status di laman Twitter seolah memberi bayangan terhadap dirinya yang mengalami masalah. Namun, tidak dijelaskan lanjut masalah yang dihadapi pelakon itu.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Sharnaaz Ahmad via OHBulan

Be the first to comment on "“Dakwa Netizen Sharnaaz Panas Bar4n Punca Rumah Tangga Retak?” – Ini Komen Padu Sharnaaz Sendiri Buat Ramai Tergamam!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*