(Video) Kerana Suara Ajaib Gelandangan Ini, Salman Khan Hadiahkan Rumah Bernilai Rm3 Juta

Ramai yang kagum dengan nyanyian merdua beliau dan salah satunya ialah komposer Bollywood, penerbit, dan pelakon terkenal, Himesh Reshammiya yang menjemput Ranu untuk merakamkan lagu itu.

Seorang wanita tua bernama Ranu Mondal mencuri perhatian media sosial baru-baru ini di India. Dia menjadi topik yang cukup memberi inspirasi kerana videonya menyanyikan lagu Lata Mangeshkar berjudul Ek pyaar ka naagma dengan suara merdunya di stesen Ranaghat di Bengal Barat telah tular.

Ramai yang kagum dengan nyanyian merdua beliau dan salah satunya ialah komposer Bollywood, penerbit, dan pelakon terkenal, Himesh Reshammiya yang menjemput Ranu untuk merakamkan lagu itu.

Himesh juga berkongsi video Ranu saat sesi rakaman dengannya. Dalam video itu, Ranu Mondal menyanyikan lagu “Teri Meri Kahani” oleh Himesh Reshammiya. Sementara Himesh berada di samping Ranu, sambil mengarahkan penyanyi itu.

View this post on Instagram

Recorded teri meri kahani my new song from happy hardy and heer with the very talented ranu mondal who has a divine voice , all your our dreams can come true if we have the courage to peruse them , a positive attitude can really make dreams come true , thanks for all your love and support

A post shared by Himesh Reshammiya (@realhimesh) on

Salman Khan Hadiahkan Sebuah Rumah Kepada Ranu

Selepas merakamkan, kini terdapat laporan baru yang dilaporkan dari My nation bahawa Salman Khan telah memberikan Ranu sebuah rumah bernilai Rs 55 Lakh atau sekitar RM 3 Juta. Nampaknya Salman Khan juga kagum dengan suara ajaib Ranu walaupun bekas kekasih Katrina Kaif ini belum mengesahkan berita itu.

Bukan sahaja di rumah, Salman juga dilaporkan merancang merakam lagu dengan Ranu untuk filem Dabangg 3. Menarik bukan?

Sementara itu, nama Ranu Mondal menjadi terkenal di India selepas seorang lelaki bernama Atindra Chakraborty mendengar Ranu menyanyikan lagu Ek Pyaar Ka Nagma Hai, yang dipopularkan oleh Lata Mangeshkar, di Ranaghat Station, India.

https://www.instagram.com/p/B1vz0NKneNn/?utm_source=ig_web_copy_link

Atindra kemudian mencatatkan Ranu yang menyanyi dengan telefon bimbitnya. Dia kemudian menyebarkan video itu ke Facebook dan beberapa jam kemudian ia menjadi tular.

SUMBER

 

Be the first to comment on "(Video) Kerana Suara Ajaib Gelandangan Ini, Salman Khan Hadiahkan Rumah Bernilai Rm3 Juta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*