Aiman Tino Ditampar Pelakon Senior Hanya Sebab Perkara Ini?

Sebelum ini pernah heb0h di media sosial berhubung isu k0ntr0versi yang melibatkan penyanyi, Aiman Tino dit@mpar oleh pelakon senior, Fazlina Ahmad Daud.

Menurut laporan daripada Astro Gempak, sebagai kakak kepada Fazlina, Fauziah Ahmad Daud atau lebih mesra dengan panggilan Ogy mengakui kecewa apabila adiknya terpalit dengan k0ntr0versi tersebut.

Rentetan daripada hal itu, Ogy berkata dia ingin berjumpa dengan penyanyi tersebut serta pihak pengurusannya yang dikatakan tidak berpuas hati dengan apa yang telah terjadi untuk menyelesaikan hal itu.

Namun begitu hasratnya untuk membantu adiknya menyelesaikan perkara itu dihalang oleh Fazlina kerana dia ingin menyelesaikannya sendiri.

“SELEPAS MENDAPAT BERITA ITU SAYA TERUS BERTANYAKAN KEPADA FAZLINA MENGENAI PERKARA SEBENAR YANG BERLAKU.

“DIA MENJELASKAN PERKARA SEBENARNYA YANG TERJADI DAN SAYA TURUT MENGINGATKAN DIA SUPAYA JANGAN NAK MEMALUKAN MAK DAN AYAH DENGAN K0NTR0VERSI YANG BERLAKU.

“SAYA MEMANG TIDAK SUKA APABILA ADIK SAYA DIKAITKAN DENGAN PERKARA SEBEGITU DAN SAYA TIDAK MAHU DIA TERLIBAT DENGAN PERKARA YANG TIDAK BOLEH MENDATANGKAN MANFAAT.

“SAYA SEBENARNYA INGIN BERJUMPA DENGAN PIHAK PENGURUSAN AIMAN UNTUK SELESAIKAN PERKARA INI NAMUN ADIK SAYA MENGHALANG DAN DIA INGIN MENYELESAIKAN PERKARA ITU SENDIRI TANPA SAYA,” KATANYA.

Terdahulu, k0ntr0versi Fazlina men4mpar Aiman Tino heb0h di media sosial dan menurut Aiman dia tidak mar@h dengan Fazlina kerana men4mparnya malah dia berterima kasih kerana tindakannya itu membuatkan dia lebih menjiwai wataknya sehingga mengeluarkan air mata.

Dalam pada itu, Fazlina juga menjelaskan bahawa dia men4mpar Aiman hanya bertujuan untuk membantu penyanyi itu menjiwai wataknya.

Katanya lagi, dia hanya menggunakan teknik sentuh pipi dan menolak muka Aiman manakala bunyi t4mparan itu pula datang daripada pahanya sendiri yang ditepuknya.

Tambahnya lagi selepas selesai babak tersebut, dia juga telah meminta maaf kepada Aiman.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Astro Gempak via MH

 

Be the first to comment on "Aiman Tino Ditampar Pelakon Senior Hanya Sebab Perkara Ini?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*