“Oh Tuhan, Dia Telah Lalui Macam-Macam Dugaan,” – Akhirnya Neelofa Buka Mulut Isu Kakaknya Noor Nabila

Pengacara dan usahawan, Neelofa mengambil pendirian untuk menyokong setiap keputusan yang dilakukan kakaknya, Noor Nabila berhubung sekeping foto yang dimuat naik Nabila hari ini.

Berkongsi hal tersebut dengan lebih lanjut, Neelofa punya jawapannya sendiri.

“Saya tahu, saya merupakan individu yang akan ditanya mengenai apa sahaja perkara yang berlaku melibatkan mereka.

“Tetapi apabila bercakap mengenai situasi yang berlaku, saya bukanlah orang yang tepat untuk menjawab setiap persoalan media.

“Cuma saya nak semua orang tahu saya akan menyokong apa sahaja tindakannya asalkan kakak saya gembira. Saya, keluarga dan rakan-rakan sentiasa berada di belakangnya dalam apa sahaja situasi,” katanya.

View this post on Instagram

Ni orang kuning DIGI ke 😁

A post shared by Noor Nabila (@noornabila) on

Ditanya mengenai apakah perasannya ketika ini, Lofa tidak menafikan Nabila sudah melalui dugaan.

“Oh tuhan, dia telah lalui macam-macam dugaan. Tidak adil untuk menghakimi fasa yang dilalui olehnya ketika ini.

“Apa yang boleh saya katakan, dia seorang yang sangat kuat dan dia berhak untuk mendapatkan yang terbaik dalam perkahwinan. InsyaAllah, Tuhan akan permudahkan segalannya,” harap Neelofa.

Terdahulu, bintang kelahiran Kelantan ini ditemui pada majlis pelancaran serum Advanced Genifique Lancome di Centre Court, Pavilion pada Khamis.

Pada masa sama, Neelofa menyifatkan kakaknya itu mampu untuk berdepan dengan spekulasi netizen mengenai hal rumah tangganya.

“Spekulasi yang dibuat netizen adalah suatu hal yang normal dan saya merasakan Nabila mampu untuk mengendalinya. Nantikan sajalah…,” maklum Neelofa.

Sumber : Media Hiburan

Be the first to comment on "“Oh Tuhan, Dia Telah Lalui Macam-Macam Dugaan,” – Akhirnya Neelofa Buka Mulut Isu Kakaknya Noor Nabila"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*