“Di Dakwa Cekiik Pekrja Pam Minyak” Akhirnya Haqiem Rusli Buka Mulut!

Gara-gara did4kwa meng4sari dengan cara mencekiik seorang pekerja sebuah stesen minyak, individu yang dipercayai seorang penyanyi dan komposer berusia 21 tahun telah ditah4n pihak berkuasa selepas perkara tersebut dilap0rkan pengurus stesen minyak berkenaan.

View this post on Instagram

Cute.

A post shared by @ haqiemrusli98_ on

Memetik Harian Metro, kejadian berlaku di sebuah stesen minyak di Ampang, Selangor pada Rabu kira-kira jam 4.00 petang.

Memetik Harian Metro, seorang saksi kejadian mend4kwa, insiiden berlaku ketika artis terbabit muncul di premis itu untuk mengisi petrol kenderaannya.

Atas perkara tersebut, netizen membuat pelbagai spekuulasi dan ‘memetik’ beberapa nama memandangkan ia melibatkan seorang penyanyi ‘baru nak up’ yang masih muda remaja, termasuk Haqiem Rusli.

View this post on Instagram

#GVF

A post shared by @ haqiemrusli98_ on

Bagaimanapun menerusi Twitter, bintang yang sinonim menerusi lagu Tergantung Sepi itu ada memuat naik satu status terkini awal petang tadi, seolah-olah memberi penjelasan andai apa pihak yang mengaitkan kes tersebut dengan dirinya.

“Kat rumah je ni, janganlah main tuduh-tuduh,” tulisnya ringkas lalu disusuli dengan pelbagai komen pengguna Twitter lainnya.

Kat rumah je ni,jgnlah main tuduh2.

Sementara itu, lelaki terbabit telah pun dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang untuk sias4tan lanjut. Difahamkan artis terbabit sudah dibawa ke mahk4mah untuk perintah tah4nan reman bagi tujuan siasatan mengikut Se3ksyen 323 Kanun Kese3ksaan (mendatangkan kec3deraan) dan S3ksyen 186 Kanun Kes3eksaan kerana menghalang penjawat awam melakukan tugas.

Foto: Instagram Haqiem Rusli

Sumber : MH

 

 

 

Be the first to comment on "“Di Dakwa Cekiik Pekrja Pam Minyak” Akhirnya Haqiem Rusli Buka Mulut!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*