Rimass Diikut ‘Paparazzi’, Anak Datuk K Buat Pengakuan!! Sedang Hangatt Bercinta Dengan Sharifah Rose ??

Sekitar minggu lepas, bertebaran di media sosial gosip mengenai seorang instafamous yang dikatakan sedang hangat bercinta dengan anak tiri kepada penyanyi nombor satu Malaysia, Dato’ Sri Siti Nurhaliza.

Pun begitu, Sharifah Rose dengan pantas menepis dakwaan itu dengan mengatakan dia dan Aazief Khalid hanya sekadar kawan biasa dan tak lebih daripada itu.

Tapi tak sangka pula semalam, kecoh di Twitter kononnya ada netizen ‘ternampak’ Aazief dan Rose sedang dating di Tamarind Square. Ehhh?? Betul ke tak ada apa-apa ni?

“Hanya sebab saya tak nampak macam “bekas teman lelaki yang sedih”, tak semestinya saya tak lalui proses breakup” 

Beng4ng dengan sikap netizen lagak paparazzi dan stalker yang menakutkan, Aazief tampil untuk menjelaskan hal sebenar di Instagram peribadinya.

Menerusi tweet yang dimuatnaik di instastory, Aazief mengakui yang dia kini sedang dalam proses mengenali Rose. Tujuan mereka berdua menafikan pada awalnya ialah kerana mereka menghormati keluarga masing-masing.

Malah tak semestinya dia tak tunjuk kesedihannya putus cinta dengan Tyra, dia dianggap bekas kekasih yang jah4t kan? Haihh apalah masalah netizen ni! 

“Sebab ramai yang nak tengok gambar kami berdua di public, nah…” 

Tudiaa.. serasi bersama! Yang lepas tu, lepas lah kan. Masa untuk move on! Buat Aazief dengan Rose, semoga kekal hingga ke jinjang pelamin. 

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment on "Rimass Diikut ‘Paparazzi’, Anak Datuk K Buat Pengakuan!! Sedang Hangatt Bercinta Dengan Sharifah Rose ??"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*