‘Lepas Satu Masalah Datang Lagi satu masalah‘, – Tularr Foto Tangan Fizul Nawi Digari & Ditahan?

Sebelum ini, premis makanan milik suami pelakon, Nadya Syahera iaitu Fizul Nawi terbakkar menyebabkan bahagian dapur hanggus. Ada dakwwaan mengatakan mereka sengaja mencetvskan kemaIangan itu untuk menuntut bayaran insurans namun dinafikan mereka.

Dikatakan sengaja menyebabkan kebakkaran

Terbaru, menerusi Instagram Story, tangan Fizul Nawi dilihat sedang digari selain kemunculan sebuah van dipercayai milik imigresen. Setakat ini, tiada sebarang penjelasan lanjut dari mana-mana pihak namun mereka memohon supaya urusan mereka dipermudahkan

Beserta gambar tersebut, turut ditulis kapsyen ringkas, ‘Ya Allah permudahkanlah urusan hambaMu ini’.

Kapsyen dan foto ini turut menjadi tanda tanya netizen dan ingin mengetahui motif usahawan tersebut ditahan pihak berkuasa Imigresen itu.

Mahkamah dunia boleh dibicara

Akaun Instagram Fizul Nawi turut memuatnaik sekeping foto menyaksikan tangannya telah pun digari. Dia hanya meninggalkan kapsyen ‘Mahkamah dunia boleh dibicara. Mahkamah akhirat tepuk dada tanya jiwa’ telah menimbulkan persoalan dalam kalangan netizen.

Malah, rata-rata netizen mendoakan agar urusan Fizul Nawi dipermudahkan.

Dugaan

Isteri kepada usahawan ini, Nadya Syahera turut memuatnaik video dengan kapsyen ‘Dugaan’. Video tersebut menyaksikan kedua tangan Fizul Nawi telah pun digari dan masih kelihatan menunggu di ruang kaki lima pejabat.

Sampaikan kena gari

Fizul Nawi hanya menjawab isu ini berkaitan dengan ‘kes imigresen’ di ruangan komen apabila ditanya motif penahhanannya. Sehingga kini, masih belum ada apa-apa kenyataan yang dikeluarkan oleh pasangan suami isteri ini.

Sumber: Fizul Nawi, Nadya Syahera

 

Be the first to comment on "‘Lepas Satu Masalah Datang Lagi satu masalah‘, – Tularr Foto Tangan Fizul Nawi Digari & Ditahan?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*