“Ada Orang Uguut Mahu Menyimbah Asid Ke Muka Saya,” – Elizabeth Tan – Media Hiburan

Penyanyi Elizabeth Tan menegaskan bakal membuat laporan polis gara-gara menerima uguttan daripada seorang wanita yang didakwa mahu menyimbah asid ke wajahnya.

Menerusi Insta Story penyanyi Police Entri ini, wanita tersebut telah menghantar mesej meminta pembantunya agar menyekat teman lelakinya daripada terus mengakses laman sosial Elizabeth Tan.

Walau bagaimanapun, jelas Lizzy, disebabkan lelaki tersebut didakwa masih boleh meninggalkan komen, wanita berkenaan menghantar mesej berbaur uguttan sehingga boleh mengaancam keselamatannya.

Apa orang membuat uguttan mahu menyiimbah asid ke muka saya.

“Ada seorang peminat lelaki yang sering meninggalkan komen di setiap gambar di laman sosial. Itu normal tetapi masalahnya, teman wanita dia psiko.

“Wanita itu menghantar mesej peribadi kepada pembantu saya dan mempersoalkan sama ada saya ada hubungan dengan teman lelakinya. Dan dia telah meminta untuk menyekat Instagram teman lelakinya. Pembantu saya telah melakukannya.

“Namun selepas itu, dia telah menghantar mesej lagi dan menanyakan soalan, mengapa kekasihnya masih boleh meninggalkan komen andai telah disekat.

“Semuanya tidak masuk akal. Dia meminta saya untuk menyekat Instagram teman lelakinya, jika tidak dia akan menyiimbah asid di muka saya. Saya akan buat laporan polis,” katanya menerusi vlog yang dikongsikan di laman Instagram.

View this post on Instagram

just the past few days 😊

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on

Rata-rata netizen menyarankan agar penyanyi ini segera membuat laporan polis dan menjaga keselamatan.

Menerusi vlog yang dimuat naik, Lizzy turut berkongsi aktiviti yang dilakukan sepanjang hari termasuk merakamkan lagu untuk single terbaru tidak lama lagi.

Foto : Instagram Elizabeth Tan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "“Ada Orang Uguut Mahu Menyimbah Asid Ke Muka Saya,” – Elizabeth Tan – Media Hiburan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*