Jare Ijalana, Anak Kecil Berumur 5 Tahun Ini Dikatakan Sebagai Kanak-Kanak Paling Cantik Di Dunia

PADA usia lima tahun, Jare Ijalana sudah menjadi bintang. Sebenarnya, gambar-gambarnya antara yang popular di Instagram.

Bagi mereka yang belum bertemu dengannya, Jare adalah kanak-kanak berusia lima tahun dari Nigeria, yang kecantikannya membawanya menjadi bintang Instagram.

NTPmedia.com image

Menurut NTPmedia.com, jurugambar Lifestyle Potrait bernama Mofe Bamuyima bertanggungjawab untuk kemunculan awal Jare. Jurugambar yang berpangkalan di Laos itu percaya bahawa anak-anak adalah hadiah dari syurga.

Itulah sebabnya sebelum dia memikirkan mengambil gambar-gambar Jare dan dua adik perempuannya, Joba dan Jomiloju, dia mempunyai idea-idea bagaimana dia boleh membuatkan potret kanak-kanak menjadi luarbiasa.

 NTPmedia.com image

Bagi Bamuyima, apabila peluang datang, dia segera mengambil langkah berani dan menyatakan idea tentang bagaimana dia mahu mengambil potret kanak-kanak.

NTPmedia.com image

” Saya mahu menggambarkan pintasan antara zaman kanak-kanak dan dewasa sehingga kedua-duanya kekal abadi ! ”

NTPmedia.com image

Dengan itu, kami perlu mengucapkan terima kasih kepada jurugambar yang menghantar foto cantik Jare di media sosial.

Instagramnya mungkin hanya mempunyai tiga foto Jare tetapi setiap gambar telah menawan hati dari pengguna Instagram di seluruh dunia.

NTPmedia.com image

Pada salah satu postnya, Bamuyima memanggil Jare sebagai “malaikat.”!

NTPmedia.com image

“Oh ya, dia manusia! Dia juga seorang malaikat! “JARE,” saya mahu menggambarkan pintasan antara zaman kanak-kanak dan dewasa sehingga kedua-duanya kekal abadi!

Saya boleh membuat dia tersenyum dan membuatnya ketawa dengan kuat tetapi saya meletakkannya dalam momen semulajadi bagi kita untuk melihat melalui mata mereka!

Menempatkan mereka sebagai orang dewasa adalah helah saya untuk mencipta potret yang abadi! J A R E, ketika anda sudah remaja lakukan pose dan gaya yang sama. ”

NTPmedia.com image

Ramai yang terkejut dengan kecantikan semulajadi Jare, memanggilnya “kanak-kanak paling cantik di dunia.” Namun, beberapa orang netizen mempersoalkan Bamuyima kerana menggunakan photoshop pada potret.

Bagi mereka, kecantikan semulajadi kanak-kanak itu harus digambarkan seperti itu dan tidak diedit.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : NTPmedia.com 

Be the first to comment on "Jare Ijalana, Anak Kecil Berumur 5 Tahun Ini Dikatakan Sebagai Kanak-Kanak Paling Cantik Di Dunia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*