Dapat Kejutan Parti Bujang 2.0, Tapi Kek Rizman Nordin Jadi Perhatian Netizen

Jika sebelum ini pereka fesyen terkenal Rizman Nordin mengadakan parti bujang bersama sahabat-sahabat lelakinya di atas sebuah kapal mewah di Langkawi, kali ini parti bujang yang diadakan secara kejutan oleh temannya yang lain pula telah berlangsung.

Kejutan parti bujang

Kejutan yang turut dihadiri selebriti ternama Tanah Air ini cukup bermakna buat Rizman kerana kebanyakkan daripada mereka adalah pengguna setia jenama Rizman Ruzaini yang cukup gah di Malaysia.

Beberapa gambar semasa parti tersebut telah dimuat naik olehnya ke Instagram. Namun begitu, beberapa keping gambar telah menarik perhatian netizen untuk meninggalkan komen di posting tersebut.

Kenapa kek bentuk…

Dalam salah satu gambar yang dimuat naik Rizman, ada dua keping gambar memperlihatkan sebiji kek dihadapannya yang seakan berbentuk seperti payudara wanita.

Walaupun mungkin ia sekadar gurauan antara sahabat-sahabat sahaja, akan tetapi ia agak kurang manis dipandang apabila dimuat naik ke media sosial dan mendapat perhatian netizen.

Mata aku tengok kek pelik tu je…

Oleh hal yang demikian, posting tersebut telah menerima komen-komen daripada netizen yang menyedari tentang perkara itu. Walau bagaimanapun, gambar yang memaparkan anggota badan wanita yang tidak sepatutnya itu langsung tidak mengganggu netizen untuk terus mengucapkan tahniah diatas hari bahagianya yang bakal menjelma tidak lama lagi.

Mesti majlis nanti macam barbie & kent

Nanti wedding jangan lupa buat live!

Sumber : Rizman Nordin

 

 

Be the first to comment on "Dapat Kejutan Parti Bujang 2.0, Tapi Kek Rizman Nordin Jadi Perhatian Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*