Aku Sayang Kau Kak Sampai Ke Li4ng L4hat, Kasih Enot Buat Didie Alias

Pelakon dan usahawan, Enot ada menitipkan madah kata indah buat sahabat baiknya, Didie Alias bersempena dengan ulang tahun bintang versatil itu yang ke-46 tahun hari ini.

Bintang komedi itu turut berkongsi foto lama Didie menerusi entri terkininya di Instagram.

View this post on Instagram

Happy Birthday mami.. ur my mami,my friend,mu sister n my everthing.. ko selalu ada time aku susah,senang ,sakit,sihat,happy,sedih.. ko selalu dgn aku x kira apa yg org kata ttg aku.. ko x kisah pun ko bwk keta apa ddk kat mane, ko selalu humble dan memahami wlwpun nmpk mcm ko x peduli.. aku syg ko kak smpai ke lianglahat.. hdp aku happy blk bila ko wujud dlm hdp aku kembali.. ko mak aku kak.. aku bole manja dgn ko je.. aku syg ko sngt kak.. birthday ko aku ucapkan smoga ko pnjg umur,ditambahkan rezeki, dpermudahkan segala urusan ko dunia dan akhirat!! LOVE U MAMI! @ladydidiemsia 🎂🎂🎂🎂🎂

A post shared by ENOT (@enot_78) on

View this post on Instagram

Happy Birthday mami.. ur my mami,my friend,mu sister n my everthing.. ko selalu ada time aku susah,senang ,sakit,sihat,happy,sedih.. ko selalu dgn aku x kira apa yg org kata ttg aku.. ko x kisah pun ko bwk keta apa ddk kat mane, ko selalu humble dan memahami wlwpun nmpk mcm ko x peduli.. aku syg ko kak smpai ke lianglahat.. hdp aku happy blk bila ko wujud dlm hdp aku kembali.. ko mak aku kak.. aku bole manja dgn ko je.. aku syg ko sngt kak.. birthday ko aku ucapkan smoga ko pnjg umur,ditambahkan rezeki, dpermudahkan segala urusan ko dunia dan akhirat!! LOVE U MAMI! @ladydidiemsia 🎂🎂🎂🎂🎂

A post shared by ENOT (@enot_78)

“Happy Birthday mami, ur my mami,my friend,mu sister n my everthing. Ko selalu ada time aku susah,senang, sakit, sihat, happy, sedih.

“Ko selalu dgn aku x kira apa yg org kata ttg aku.. ko x kisah pun ko bwk keta apa ddk kat mane, ko selalu humble dan memahami wlwpun nmpk mcm ko x peduli.

“Aku syg ko kak smpai ke li4ng l4hat..hdp aku happy blk bila ko wujud dlm hdp aku kembali.. ko mak aku kak.. aku bole manja dgn ko je,” tulisnya Enot.

Pada masa sama, Enot turut mendoakan agar bekas peserta Dewi Remaja itu sentiasa dirahmati dab dipanjangkan usianya.

“Aku syg ko sngt kak.. birthday ko aku ucapkan smoga ko pnjg umur,ditambahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan ko dunia dan akhirat!! LOVE U MAMI!,” pintannya.

Foto: Instagram Didie Alias, Enot

Sumber : MH

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Aku Sayang Kau Kak Sampai Ke Li4ng L4hat, Kasih Enot Buat Didie Alias"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*