(Video) Sarah Menjadi Perhatian Dan Dipuji Warganet Kerana Memakai Sarung Tangan Ketika Bermain Permainan ‘Tepuk Amai Amai’ Bersama Floor 88 & Baby Shima .Ramai ‘Respect’ !!

Sarah Suhairi menerusi Instagram miliknya berkongsikan satu rakaman video sedang bermain ‘tepuk amai amai’ bersama kumpulan Floor88 dan baby Shima.

Namun, apa yang menjadi perhatian ramai apabila Sarah yang juga merupakan salah seorang selebriti muda berhijab dan menjaga penampilannya itu dipuji ramai apabila memakai sarung tangan untuk bermain permainan tersebut.

Tepuk amai amai challenge…

Video ini meraih lebih 70 ribu tanda suka dan membuatkan Sarah paling menjadi perhatian ramai apabila dia melakukan cabaran berkenaan dengan caranya tersendiri.

Sarah yang memakai sarung tangan itu menerima pelbagai respon positif selain peminat juga ‘respect’ dengan cara kreatifnya bermain bersama rakan selebriti.

View this post on Instagram

#TepukAmaiAmai Challenge with @floor88band and @babyshimaofficial (originally by @cikmanggis)

A post shared by Sarah Suhairi (@sarahsuhairi) on

Reaksi peminat

Bagus Sarah…

Respect kak…

Sarah yang memakai sarung tangan itu menerima pelbagai respon positif selain peminat juga ‘respect’ dengan cara kreatifnya bermain bersama rakan selebriti.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Sarah Suhairi via HCL

Be the first to comment on "(Video) Sarah Menjadi Perhatian Dan Dipuji Warganet Kerana Memakai Sarung Tangan Ketika Bermain Permainan ‘Tepuk Amai Amai’ Bersama Floor 88 & Baby Shima .Ramai ‘Respect’ !!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*