Selepas Bedah Siasat Dijalankan Keatas Maayat Nora Anne, Ini Komen Pihak Polis Tentang Punca Kemaatian Gadis Warga Ireland

SEREMBAN – Laporan bed4h siasat gadis warga Ireland, Nora Anne Quoirin, 15, dijangka diumumkan esok.

Timbalan Ketua Polis Negeri Sembilan, Che Zakaria Othman berkata, ia berikutan proses bed4h siasat yang dilakukan oleh kumpulan pakar patologi masih belum selesai.

” Proses bed4h siasat telah bermula pada jam 11.45 pagi tadi dan sehingga sekarang masih belum selesai. Sehingga kini kita masih belum menerima keputusan sebab kemaa tian m4ngsa.

“Tetapi saya tidak dapat pastikan sehingga jam berapa bed4h siasat yang dikendalikan oleh Pakar Patologi F0 rensik dari Hospital Kuala Lumpur, Dr Siew Sheue Feng, Pakar For ensik HTJ, Dr Hanif Mohammad, Jabatan Kimia, Dr Aidora Saedon dan Jabatan F0r ensik, Sufian Arshad Ahmad akan selesai,” katanya pada sidang media di Jabatan Perubatan F0r ensik, HTJ malam ini.

Sementara itu, ditanya pemberita adakah operasi mencari dan menyelamat (SAR) masih diteruskan di lokasi pencarian, beliau berkata operasi masih berjalan.

Dalam pada itu, Che Zakaria berkata, tidak ada sebarang maklumat terkini yang beliau boleh laporkan berkenaan siasatan kes gadis itu buat masa ini.

Semalam, maa yat perempuan yang ditemui berhampiran resort The Dusun Hill petang tadi sah milik gadis hilang sejak 4 Ogos lalu, Nora Anne Quoirin, 15.

Ketua Polis Negeri, Datuk Mohamad Mat Yusop berkata, pengesahan itu dibuat oleh keluarganya yang datang untuk tujuan pengecaman di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban malam semalam.

Sumber

Be the first to comment on "Selepas Bedah Siasat Dijalankan Keatas Maayat Nora Anne, Ini Komen Pihak Polis Tentang Punca Kemaatian Gadis Warga Ireland"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*